– fordi tiden kræver et MODSPIL

11. Feb 2009

Lad dig ikke narre - don't be a sucker

 


En antifascistisk informationsfilm produceret af det amerikanske militær efter 2. Verdenskrig – nærmere bestemt i 1947.

I lyset af de seneste års udvikling og de tilhørende diskussioner ovre på den anden blog er den stadig og desværre både god og relevant.

Lad dig ikke narre af dem, der vil så splid og sætte skel mellem "os" og "de andre", eller af deres medløbere. Someone is going to get something out of it, and it isn't going to be you.

Don't be a sucker.

Via Eurofascism.

Kommentarer:

wolf skrev:
11/02/2009 06:15:17

Og husk: Det her er ikke en instruktionsvideo, selv om man godt kunne få det indtryk, at Dansk Folkeparti havde set den. Bare hør, hvor tæt den første "But I'm an American American"-talers retorik ligger på det, man hører fra Dansk Folkeparti. Jeg kan simpelt hen ikke tro, at Dansk Folkeparti er uvidende om, hvad det er, de foretager sig. jeg kan ikke tro, at det er rent tilfældigt, at de ligger så tæt på den (for nogen) så velkendte fascistiske retorik.

Gamle "Doctor" (LaVey) anbefalede, at hvis man er i tvivl om, hvad der er det rigtige valg, så stil spørgsmålet: Que bono - hvem får noget ud af det?

Skriv kommentar:

Angiv linjeskift ved <br> eller <p>. Du kan formattere teksten med <i>...</i> (kursiv) eller <b>...<b> (fed), ligesom du kan angive links med <a href="http://dit.link">...</a>. Andre HTML-tags kan ikke bruges.
Feltet "URL/Email" skal udfyldes, men du må gerne "camouflere" dig, hvis du ikke vil skrive din rigtige adresse.
ANTI-SPAM: Sæt et flueben i checkboxen for at angive, at du er et menneske og ikke en spamrobot.
 
Name:
URL/Email:
Comments:
ANTI-SPAM: Markér denne box/Please check this box.