– fordi tiden kræver et MODSPIL

11. Nov 2007

Laserdisken: Stem på Enhedslisten, hvis du elsker film

 
Laserdisken
Laserdiskens hjemmeside kan man netop nu læse følgende opfordring:

Enhedslisten - en stemme på et frit filmvalg

Laserdisken udtaler: Kulturdebatten fylder ikke meget i valgkampen, men for Laserdisken er det vigtigt, at den danske befolkning har adgang til verdens kulturgoder - herunder film. På grund af kulturministeriets planer om at begrænse adgangen til tredjelandes kultur yderligere, og det faktum, at Enhedslisten (den eneste aktive kampfælle mod kulturministeriets planer) er i fare for ikke at blive repræsenteret i Folketinget, vil vi opfordre filmsamlere, der går ind for kulturel frihed, til at stemme på Enhedslisten - uanset politisk observans iøvrigt.

Alle filmelskere skal være klar over, at Enhedslisten var det parti i Folketinget, der aktivt forsøgte at forhindre kulturministeriets indgreb mod parallelimport i 2002, og Enhedslisten er det eneste parti, som i dag har meldt sig på banen for at forhindre, at kulturministeriet indfører yderligere restriktioner udenom Folketinget. Det vil være et tab for demokratiet - og ikke mindst for seriøse filmsamlere - hvis Enhedslisten ikke klarer spærregrænsen. Læs mere her.
Vel, jeg har sagt det før - Enhedslisten er det eneste parti, der for alvor viser sund sans og har sine meningers mod i det IT-politiske. Desværre, for kulturel frihed og frihed til at se de film, man gerne vil, burde ikke specielt være et venstrefløjsanliggende!

Via Eigils blog.

Kommentarer:

Skriv kommentar:

Angiv linjeskift ved <br> eller <p>. Du kan formattere teksten med <i>...</i> (kursiv) eller <b>...<b> (fed), ligesom du kan angive links med <a href="http://dit.link">...</a>. Andre HTML-tags kan ikke bruges.
Feltet "URL/Email" skal udfyldes, men du må gerne "camouflere" dig, hvis du ikke vil skrive din rigtige adresse.
ANTI-SPAM: Sæt et flueben i checkboxen for at angive, at du er et menneske og ikke en spamrobot.
 
Name:
URL/Email:
Comments:
ANTI-SPAM: Markér denne box/Please check this box.