– fordi tiden kræver et MODSPIL

11. Oct 2014

Glæde over asylansøgere

 

Læserbrev i Jyllands-Posten, 11.10.2014:

GLÆDE OVER ASYLANSØGERE

Jeg synes, vi som danskere skal være glade for, at de syriske asylansøgere gider slå sig ned her hos os, når der er så mange andre og bedre steder, de kunne tage hen. Jeg synes, vi skulle gribe denne chance for at få mange nye samfundsborgere og medmennesker hertil med kyshånd – og stoppe al snak om stramninger.

Foto: Syriske flygtningebørn i Aleppo, fra IHH Humanitarian Reliefs Flick-konto.

Kommentarer:

kalle knop skrev:
28/08/2018 14:05:41

"Glæde sig over de "gider" slå sig ned her???" Er du fuldstændig rablende gal mand?? Hvis du har det så godt med at de er her, hvorfor donerer du ikke hele din løn til det projekt? Vi andre i samfundet ser ældre medborgere, som ikke kan få pleje m.m. fordi der skal spares. Vi ser hjemløse som ingen gider tage sig af, fordi der skal spares. Men når det kommer til folk fra de varme lande, så importerer vi dem i hobevis, uden at der skal spares på noget der. Folk som dig, burde dømmes for landeskadelig virksomhed, med de udtalelser.

Skriv kommentar:

Angiv linjeskift ved <br> eller <p>. Du kan formattere teksten med <i>...</i> (kursiv) eller <b>...<b> (fed), ligesom du kan angive links med <a href="http://dit.link">...</a>. Andre HTML-tags kan ikke bruges.
Feltet "URL/Email" skal udfyldes, men du må gerne "camouflere" dig, hvis du ikke vil skrive din rigtige adresse.
ANTI-SPAM: Sæt et flueben i checkboxen for at angive, at du er et menneske og ikke en spamrobot.
 
Name:
URL/Email:
Comments:
ANTI-SPAM: Markér denne box/Please check this box.