Styrkeforhold

Sådan ser det ud, når en af Hamas’ hjemmelavede Qassam-raketter rammer en vej i Israel:

I virkeligheden lander de selvfølgelig oftest på marker og i krat, langt fra veje og anden bebyggelse.

Sådan ser det ud, når et af Israels amerikanskproducerede missiler rammer jorden i Gaza:

I virkeligheden lander de selvfølgelig oftest på boliger, skoler, moskeer eller bygninger, som hæren først har bedt civile søge tilflugt i.

Styrkeforholdet mellem Israel og Gaza er cirka som mellem en toptrænet, hårdtpumpet jægersoldat med håndgranat i hånden og et maskingevær over skulderen og en femårig med bind for øjnene og hænderne bundet på ryggen, for nu at bygge videre på Ramis glimrende analogi:

Israel is a big guy, hitting a small kid really hard, despite that the little kid might strike back with a hit or two. That is why Israel will always been seen with rolling eyes and people will have a hard time understanding their rhetorics, which really insult any intelligence on this planet.

To Israelis, I am tired of your rhetorics, but I pity you for having to live by your own propaganda machines. I am tired of Israelis who will always believe that they are victims no matter how advanced they have become in all walks of lifes and no matter how many years its been since their horrific tragedies. How many noble prizes would it take to find one single solution? 60 years and we still have no substantial solution in the horizon.

Som Rami også skriver, må araberne i almindelighed og Hamas i særdeleshed naturligvis indstille sig på, at Israel er kommet for at blive. Men ikke desto mindre – hvor meget skal vi sympatisere med den bevæbnede bølles hylen og jamren, fordi den femårige med bind for øjnene nogle gange får et spark ind mod skinnebenet?

Via KABOBfest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.