Fogh protesterede over USAs behandling af fanger – og sendte flere afsted…

Ét af de største politiske fejlgreb herhjemme de sidste år har været oppositionens svagheder når det gælder kritik af Foghs støtte til USAs krig mod terror. Eller rettere sagt, det torturvælde som USA under George Bush havde opbygget. Officielt var Fogh og regeringen imod tortur og kz-lejre – i praksis fodrede de den amerikanske torturfabrik med fanger.

På trods af disse klare konflikter har oppositionen ikke formået at pille regeringen ned – selv den klokkeklare dokumentarfilm “Den hemmelige krig” blev ikke udnyttet – det endte i skænderi om nogle skuldermærker og næsepilleri.

Der kommer dog flere og flere nye informationer frem om regeringens store bedrag – således kan det nu afsløres at regeringen sammen med EU afleverede en officiel protestskrivelse mod USAs behandling af fanger – hvorefter Fogh godkendte udlevering af flere – tydeligvis helt bevidst om at de blev sendt direkte til torturkammeret.

Fogh afviser naturligvis sagen – “der er intet nyt” udtaler han – og det har han jo sådan set ret i. Det står stadig klokkeklart at regeringen overtrådte alle konventioner og udleverede fanger til et land, de vidste ville tortere dem.

Om oppositionen kan få noget særlig ud af sagen er naturligvis tvivlsomt. Fogh er jo støttet af Dansk Folkeparti der støtter tortur af muslimer. Men mon ikke sagen får alarmklokkerne til at ringe hos nogle anstændige konservative?

link til Foghs løgne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.