Økonomisk lotteri til 32 mia kroner!

Løkke og Co. bliver ved med at forsøge at overtale befolkningen til at tro på “at de følger økonomien tæt”. Og at de laver præcise afmålte indgreb for at hjælpe økonomien.

Faktum er dog at de ikke har styr på en skid! Se blot SP-pengene der er Danmarks historiens største gambling. VKO har ingen ide om hvor mange penge danskerne vil trække ud af kassen – det kan blive 30 mia der vil vælte de danske økonomi og øge inflationen til det ekstreme. Eller det kan blive en halv mia der ingen effekt vil have. Derefter har de ingen ide om hvad danskerne vil bruge pengene til. De kan bruge pengene på at sætte huset i stand, der vil være gavnligt for beskæftigelsen, eller de kan bruge penge på en jordomrejse, og dermed har indgrebet ingen effekt overhovedet.

VKO gambler her med den danske økonomi i en helt uset grad. Det er dybt, dybt uansvarlig i en krisetid at agere på denne måde, og spille lotteri med den danske samfundsøkonomi.

link til kasinoøkonomistyring

3 thoughts on “Økonomisk lotteri til 32 mia kroner!”

  1. Personligt har jeg planer om en ferie til et billigt land, hvor jeg givetvis vil benytte chancen til at købe nogle sager. Det er slet ikke utænkeligt, at jeg hiver min SP-opsparing hjem og brænder den af -- udenfor Danmark, hvor jeg får mere for pengene.

    Men nu var SP jo allerede lidt af en svinestreg, dengang den blev indført.

  2. Men har vi ikke selv indbetalt pengene?
    Så er det jo ikke SP-pengene der er problemet.
    Men det er rigtigt nok at VKO er og bliver nogle usympatiske svinehunde. Regeringen med u-Dansk Folkeparti i spidsen, er usmagelig i deres politiske ræs for et racerent Danmark. Det er her problemet ligger. Fy for satan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.