Hærværk og dobbeltmoral

Omfattende hærværk omend ingen vold i forbindelse med en gadefest i København:

Vigtig, vigtig historie, som pressen og højrefløjen tærsker langhalm på i flere dage. Masser af politiske efterdønninger.

Omfattende hærværk og vold med personskade i forbindelse med fester overalt i provinsen:

Knap nok en historie, bortset måske fra i den lokale presse. Ingen politiske efterdønninger overhovedet. Københavnerprovinsialisme eller hykleri?

VHS spørger:

Hærværk efter festerne? Come on! Kan det virkelig passe, at det er så usædvanligt i lille København? Denne notits fra Vejle-området har nok været skrevet af utallige lignende foreninger i det Danmark, der faktisk findes udenfor København:

Næsten 500 glade og feststemte mennesker var 2. juledag til kæmpe julehalbal i Rask Mølle Hallerne. Desværre var der en del hærværk i forbindelse med at folk forlod halballet. Fra halballets side mener vi at det er synd og skam at alle gæsterne fra halballet skal have denne mistanke hængende over hovedet, fordi enkelte ikke kan finde ud af hvordan man opfører sig.

Disse historier kan findes i landets lokal-aviser mindst en gang om måneden. Og så har jeg kun dækket hal-ballerne i de mindre provinsbyer og -forstæder. Vold og hærværk i gå-i-byen-distriket i bymidterne i de mellemstore byer i Danmark er noget, der sker hver eneste weekend! Hvor meget har i skrevet om det på Politiken, Jyllandsposten, Berlingeren, Information m.v.? Hvor mange Folketingsmedlemmer, ministre og parti-formænd har råbt hysterisk op om “terror” og andre tåbeligheder, når der er massivt hærværk efter et halbal i Allesø eller vold på Kongensgade i Odense en lørdag aften?

Jeg siger ikke, at det ikke er møgtrælst, det der skete i Hyskenstræde i København i weekenden, men helt ærligt: få lidt proportionssans og kom ned på jorden. I er ikke hele verden.

Amen, brother.

Link: Københavner-provinsialisme

2 thoughts on “Hærværk og dobbeltmoral”

  1. Lol?
    Come on.
    Jeg tror der er nok forskel på situationen vi så i københavn og så provinsballade.

    Lidt sørgerligt dette site bagatelliserer og dermed nærmest er med til at blåstemple den omfattende hærværk

  2. Ja, forskellen er, som VHS dokumenterer, at hærværket i forbindelse med halballer i provinsen er mere omfattende og også følges af vold med personskader.

    Så hvis der er nogen, der bagatelliserer noget, må det være dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.