Fascisme

Morgenfascisten Jyllands-forpesteren, eller i hvert fald dens kommentarsektion:

Spørger i mig så skal politi’et ikke løse baladen i KBH. det skal forsvaret, vi har dem til at forsvare det danske samfund.

Ud med plader humanismen og ind med det tunge grej.

Absolut nultolerence overfor berigerne sydfra. Èt forkert ord – og ind at bure.

Og få så ændret de konventioner så vi kan fratage tiltusket statsborgerskab og smidt udenlandske forbrydere ud af landet uden mindste skelen til deres fremtid.

Samfundets opgave er at håndhæve lov og orden for enhver pris og med alle midler, sålænge at disse kun rammer klart skyldige.

I forrige uge kunne man se hvordan typisk de musl.
tilkommere, går & forkvakler deres egne børn, i det
man surrealistisk stupidt, går og taler eget sprog
hjemme, og hvilket reelt betyder, at man bedriver
SOCIOØKONOMISK samfundsskadelig virksomhed.

I Danmark har man gennem årtier ladet svagt begavede, alkoholikere, 12-årige, svært handicappede, narkomaner, kulturberigere, kriminelle, fede, fattige og andre dysfunktionelle, formere sig som de selv lyster og formår. Samtidig tvinger man skatteborgerne til at betale regningen.

D.v.s., i Danmark lader man de uegnede formere sig på de egnedes bekostning!

Hvis disse kommentarer ikke var repræsentative for niveauet, ville der næppe være noget at gøre ophævelser over (ud over den vantro rædsel  ved tanken om, at der virkelig findes lumpne, uansvarlige mennesker, der går og forkvakler deres egne børn ved surrealistisk at tale deres eget sprog hjemme) – vi har trods alt ytringsfrihed. Men det er de. De få indvendinger mod den frembrusende “politiet og forsvaret skal bare tromle alt og alle ned med alle midler”-stemning er som en spag flamme i et vokslys, der fortvivlet forsøger at holde stand mod den frembrusende storm.

Hvis Jyllands-Postens læserskare, eller i hvert fald dens mest ivrige kommentatorskare fik deres vilje, ville Brorsons kirke blive ryddet med maskinpistoler. Det er tankevækkende og bekymrende.

Link: Galopperende lov- og ordensfascisme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.