Og imens verden har blikket rettet mod Indien

(et emne, som jeg håber at kunne vende tilbage til),

fortsætter myrderierne i Gaza. Således læser vi i Politiken:

Mindst fire palæstinensere blev dræbt og omkring 30 kvæstet, da et israelsk F-16 fly i nat bombede et tre-etagers hus i et luftangreb nord for Gaza By.

Bygningen blev jævnet med jorden og tre nærliggende huse blev hårdt medtaget ved eksplosionen, der ifølge nyhedsbureauet AFP’s oplysninger har kostet to børn livet.

Luftangrebene kom få timer, efter at israelske styrker rykkede talstærkt ind i den centrale del af Gazastriben. Her blev en palæstinensisk politimand dræbt efter en skudveksling med soldaterne, der bevægede sig omkring en kilometer ind i de palæstinensiske områder …

Man skal vist være mere end almindeligt naiv hvis man stadig tror, disse aktioner har noget som helst med den bortførte israelse soldat at gøre … snarere var hans bortførelse en for den israelske premierminister Ehud Olmert velkommen lejlighed til at lave lidt rav i gaden og sikre sin fremtidige ret til at annektere Vestbredden efter behov, så bosættelserne kan blive en del af Israel – og palæstinenserne komme til at leve i et opdelt Apartheid-helvede, uden at den i forvejen noget spage verden kritiserer for meget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.