Dansk Folkeparti støtter socialdemokraternes apartheid-forslag

Det var så ikke århundredets overraskelse: Sammen med et forslag om at kopiere den katastrofale amerikanske three strikes and you’re out-regel, melder Dansk Folkeparti sig nu også på banen med støtte til socialdemokraternes lige så katastrofale “ghettoplan”, der reelt vil indføre apartheid ved at gøre eksplicit forskel på “danske” og “udenlandske” familier:

Indvandrerforældre med dårlige danskkundskaber skal sende deres etårige barn i vuggestue, hvis myndighederne vurderer, at barnets forudsætninger for at lære dansk er i fare, boligkvoter skal tvinge nordsjællandske kommuner til at bygge flere almennyttige boliger, og så skal folkeskolerne i de udsatte boligområder afspejle samfundet, hvilket vil sige færre elever med indvandrerbaggrund

Bemærk, at straffen til formastelige indvandrerforældre, der ikke vælger at sende deres etårige barn i vuggestue, er en statsautoriseret kidnapning tvangsfjernelse.

Socialdemokraternes ghettoplan indeholder også et forslag om, at indvandrerfamilier – og kun indvandrerfamilier – hvis børn har problemer kan tvinges på “forældrekurser” for at lære, hvordan man “opdrager børn her i Danmark” og kan idømmes bøder, hvis de ikke vil deltage.

Morten B. Nielsen gav en rammende karakteristik af socialdemokraternes forslag under overskriften “A er en høne uden hoved (og uden hjerte)“:

Med Socialdemokraternes seneste forslag om at tvangsfjerne børn af indvandrerfamilier, der undlader at sætte deres børn i danske vuggestuer, har de skøjtet højre om hele højrefløjen og sat bundrekord i afskyelig umenneskelighed.

Men Dansk Folkeparti med Pia Kjærsgaard i spidsen lader sig selvfølgelig ikke sådan overhale højre om og halser derfor efter den hovedløse høne, det bedste de har lært.

Hvis nogen nu sidder her og tænker, at det har de da bare godt af, de indvandrere, og så længe det kun er dem, der går ud over, skal det da nok hjælpe at tvinge børn i vuggestue under trussel om tvangsfjernelse og tvinge folk på “forældrekurser” ved hjælp af pengeafpresning:

Hvis disse ordninger indføres og bliver en “succes”, hvor længe tror I så egentlig det varer, før de også gælder for alle andre? Den, der ikke vil forsvare indvandrernes rettigheder fortjener også at miste sine egne – for det er, hvad der kommer til at ske.

3 thoughts on “Dansk Folkeparti støtter socialdemokraternes apartheid-forslag”

  1. Hvad hvis børn af kristne forældre konsekvent ikke spiser deres morgenmad? Er det bedre, end når børn af muslimske forældre i en begrænset periode vælger morgenmaden fra?

    Skal tyske børnehaver i Sønderjylland tvinges til at dele elever med de øvrige børnehaver? Og skal de dialekt-talende sønderjyder mon have deres børn tvangsfjernet, såfremt de ikke taler rigsdansk og dermed lærer deres børn at begå sig på forståelig vis i resten af Danmark?

    Er det særligt muslimske forældre, der opdrager børn ud fra forældede principper, der skal have børnene tvangsfjernet, eller gælder det også f.eks. indremissionske familier?

    Man fornemmer en vis fokusering på bestemte grupper -- for nu at sige det mildt.

  2. jeg har været så forbitret over dette forslag fra Mette Frederiksen at jeg slet ikke har kunne skrive et indlæg -- det sker ikke så tit! Det er så forkert på så ufattelig mange områder. Hvad mon den familie der får afhentet deres børn med magt fordi de ikke vil afgive dem mens de er helt hjælpeløse, føler? Mon et had til det danske samfund og den danske stat vokser frem? Mon de der kan flygte ud af landet vil gøre det? Vil en familiefar der har fået tvangsfjernet et barn, fordi han og konen føler de er de bedste til at passe på det, blive integreret?
    Hvis jeg skal være helt ærligt, så vil jeg sige at hvis jeg skulle kunne finde én god grund til at et menneske skulle blive terrorist -- så vil kidnapningen af et uskyldigt barn være helt i toppen.
    Hvad Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti er ude i her, fordrer civil ulydighed og de allerstørste protester. Må deres børn alle blive tvangsfjernet -- så kan de fanme lære det!

  3. allan og wolf: Ja, det er stærke sager. Med socialdemokraterne og Venstre i konkurrence om at overgå Dansk Folkeparti kan håbet godt være lidt svært at få øje på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.