Muslimer i dag er som jøder før Holocaust.

Ja det er jo ikke en nyhed, men det er skam påvist igen – den måde folketingspolitikerne snakker om muslimer i dag, svar fuldstændigt til den måde danske folketingspolitikere omtalte jøderne i 1930erne.

Brian Arly Jacobsen fra Institut for Tværkulturelle og Regionale studier har lavet studiet, og må nu naturligvis finde sig i at blive gjort til skydeskive fra V, K og DFs støtter. Jeg skal love dig for at de nok skal finde ud af at han engang har smilet lidt for meget til den forkerte muslim. Men lad os se hvad forskningen har påvist:

“Forskeren har tegnet en profil af de danske folketingspolitikeres retorik over for henholdsvis jøderne og muslimerne – i to vidt forskellige perioder.

Det har han gjort ved at pløje sig igennem omtalen af jøder i Rigsdagstidende for årene 1903-1945 og omtalen af muslimer i Folketingstidende fra 1967 til 2005.

»Der er utroligt mange ligheder i den politiske retorik. I dag taler man om ‘dem’ og ‘os’, når man debatterer muslimer, og præcis det samme gjorde man dengang, når man drøftede de russiske jøders vilkår i Danmark«, siger Brian Arly Jacobsen”

(…)

»Alle slog sig ned i København, hvor de typisk bosatte sig i bestemte gader i Indre By, eksempelvis Pilestræde. Det vakte stor bekymring blandt politikerne, der frygtede at disse kvarterer ville blive en stat i staten. Det ligner jo vore dages virkelighed temmelig meget«, siger Brian Arly Jacobsen.

Og sådan kan man blive ved – det er endnu engang blevet påvist af seriøse forskere at V, K, S og DF med deres retorik fordrer til ligegyldighed overfor folkemord på muslimer, hvis ikke ligefrem tilskynder til det. Man kan jo spørge ordførerne for partierne hvad de fx mener om at udsende muslimer til lande hvor de kan risikere at dø. Det er ekstreme sager der ryger ud af kæften på dem.

link til ham der snart skal svines til’s forskning

One thought on “Muslimer i dag er som jøder før Holocaust.”

  1. Smukt skrevet, og jeg kan især lide titlen. Det er utroligt hvor lidt folk interesserer sig for sin egen historie. Før 1945 var der ingen der havde ondt af jøderne, det var først da Hitler var fjenden, at det var noget så synd for dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: