Surprise, Surprise – indvandrer og deres efterkommere er ikke mere kriminelle end danskere

Ja alle undersøgelser viser det – og nu kommer der endnu én. Indvandrer og deres efterkommere er ikke mere kriminelle end danskere – når man tager højde for socio-økonomiske forhold. Dvs. kort fortalt – jo indvandrer og deres efterkommere fylder mere i kriminalitetsstatistiken – men det skyldtes at der er flere fattige blandt indvandrer end danskere.

Kriminaliteten hos indvandrer kan altså bedst bekæmpes ved at bekæmpe fattigdommen. Det har man vidst i mange, mange år – men det vinder man jo næppe særlig mange valg på.

link til endnu et bevis blandt mange

link til panikslagne højreekstremister

10 thoughts on “Surprise, Surprise – indvandrer og deres efterkommere er ikke mere kriminelle end danskere”

  1. “Ved at standardisere for både alder og socioøkonomisk status opnås, at de forskelle på befolkningsgrupperne vi finder, ikke kan siges at skyldes disse to forhold.”

    “Libanon 208

    Jugoslavien 198

    Pakistan 188

    Marokko 187

    Tyrkiet 184

    Somalia 167

    Danmark 98

    Vietnam 90

    Thailand 76

    Filippinerne 59

    Kina 37 ”

    Btw… fjerned du linket til Ydmygheds indlæg?

  2. @allan
    “Hvis vi også korrigerer for sociale forskelle, resulterer det i et indeks på 143 for mænd med ikke-vestlig baggrund. Korrigeret for såvel alder som sociale forskelle er voldskriminaliteten for mænd med ikke-vestlig baggrund altså 43 pct. højere end for alle mænd i befolkningen under ét.Der er således ikke tvivl om, at indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande begår straffelovskriminalitet og især voldskriminalitet langt hyppigere end personer med dansk oprindelse. ”
    http://www.berlingske.dk/article/20041212/dineord/112120313/

  3. Så vidt jeg kan se er der standardiseret for både alder og socioøkonomisk status. Hvis tallene er rigtige kan jo undre sig over hvorfor det ikke ændre sig? En forklaring kunne være at særregler og indrømmelser til religioner/kulturer fastholder mennesker i deres kultur.

    I rapporten “Living Apart Together: British Muslims and the Paradox of Multiculturalism” der omhandler muslimer og islamister i England, men sikkert kan overføres til “alle” religioner/kulturer hvis man køber argumenterne -- står der:

    “Paradoxically, Government policies to improve engagement with Muslims makes things worse. By treating Muslims as a homogenous group, the Government fails to see the diversity of opinions amongst Muslims, so that they feel more ignored and excluded.” (side 6)

    “Det paradoksale er, at regeringens politik for at forbedre engagement med muslimer gør tingene værre. Ved at behandle muslimer som en homogen gruppe, kan regeringen ikke se de mange forskellige holdninger blandt muslimer, så de føler sig mere ignoreret og udstødte” (tilrettet google Oversættelse :-))

    Meget firkantet sagt gør vi måske andre kulturer en bjørnetjeneste ved at tage (for meget) hensyn!?

    http://www.policypointers.org/Page/View/5265

  4. anno: jeg kan godt gentage mig til hudløshed. Der er ikke ét eneste statistisk bevis for at troende muslimer er mere kriminelle, voldelige eller morderiske end den gennemsnitlige befolkning. Så enten bevis dine besynderlige påstande, eller hold -- nåja -- mund.

  5. Nej det blir ikke nemt og det har jeg heller ikke nogen interesse i! Iøvrigt handler dit indlæg jo om Indvandrer og deres efterkommere! Læs hvad jeg skriver og ikke hvad du tror jeg skriver..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.