En stemme på Morten Messerschmidt er en stemme på en morder!

Ser ikke ud til at Morten Messerschmidts heilen i Tivoli var en engangsforteelse. Nu viser det sig at DF er tilknyttet gruppen “Nationernes Europa” i Europa-parlamentet. En gruppe af nazister, mordere og holocaustbenægtere – citat nyhedsavisen:

“I gruppen finder man bl.a. det kontroversielle separatist parti Liga Nord fra Italien. Partiet opstiller kandidater, som tidligere er blevet dømt for vold mod indvandrere. Kandidaten Mario Borghezio satte i 2005 ild til en gruppe sovende indvandrere under en bro, hvilken han blev dømt for.

Men også det polske parti Ligaen af Polske Familier har et noget plettet ry. En af partiets stiftere benægter Holocaust og dermed nazisternes overgreb på millioner af jøder.”

Naturligvis forsøger Messerschidt at tage afstand fra disse folk, men faktum er at når han kommer ind i parlamentet, vil han skulle arbejde tæt samme med disse personager for at få fremmet sin agenda. Og mon ikke hans heilen og racismedomme giver street-credit nok til at han kan få lidt flere bådflygtninge til at drukne ud for Grækenlands kyst.

Føj for satan

5 thoughts on “En stemme på Morten Messerschmidt er en stemme på en morder!”

  1. Hvis man gerne ville tages for at være et seriøs kritisk indslag i debatten, var det nok en god ide for hovedredaktøren, at kalde den unge skribent en til en samtale om brug af overskrifter.

    Ja Messerschmidt kommer i gruppe men en del betænkelige personager, men at lave den kompling er hysterisk useriøs.

    Søren Søndergaard sidder også i gruppen med Sinn Féin, gamle solide tjekkiske kommunistske støtter. Skal Søndergaard også kædes sammen med deres tideligere ageren

  2. nu er Morten Messerschmidt jo også en betænkelig person der bl.a. er dømt for racisme. Og han sidder nu i en gruppe med en person der har sat ild til en gruppe indvandrer.
    Og jo hvis Søren Søndergaard går sammen med kommunister skal man da påpege dette -- tror dog næppe Søren Søndergaard, eller hans vælgere har et problem med det.

  3. En dom for racistiske udtalelser lig med morder ??? ( 5 dagbøder af 500 kroner). Du er udenfor pædagogisk rækkevidde Allan.

    Du har forøvrigt selv været folketingskandidat for et parti som var modstander af den paragraf Messerschmidt blev dømt efter. Jeg nævner det, for jeg regner ikke med at du selv er klar over det.

    Du vil gerne være primitiv, det skal du have lov til

  4. næh, en dom for racisme er ikke en dom for mord. Men han er i parti med en person der har sat ild til en gruppe mennesker han selv er blevet dømt for at tilsvine.
    Tror ikke minoritetspartiet var imod racismeparagrafen, tværtimod -- men kan tage fejl.

  5. @Henrik Hansen:

    Messerschmidt har ikke noget problem med at sidde i gruppe med en person, der praktiserer sin “indvandrerskepis” ved at sætte ild på sovende hjemløse. Det fortjener han ærligt talt at få på hattepulden for. Hvis en stemme på Messerschmidt kan ende med at gå hen og blive til en stemme på Mario Borghezio, kan jeg ikke se der er noget galt med overskriften.

    Jeg mener ikke, der var enighed i Minoritetspartiet om racismeparagraffen og at der derfor ikke var en fælles “parti-“politik på spørgsmålet.

    Jeg mener selv, det er speget, men: Det er ulovligt at sige, at en navngivet person er kriminel, og det kan man blive dømt for (injurier og erstatning), hvis det ikke passer.

    Ergo må det også være ulovligt at sige, at “alle muslimer (eller rødhårede) er kriminelle”, hvis ikke man kan bevise sin påstand, for så siger man jo samtidig specifikt om hver eneste muslim (eller rødhåret), at vedkommende er kriminel, og burde kunne dømmes for injurier (dom og erstatning). På den måde kan “racismeparagraffen” måske ses som en slags udvidet injurielovgivning.

    Når det så er sagt, mener jeg stadig det er speget. Jeg mener dog stadig, at udtalelser, der fungerer som dehumaniserende injurier over for en hel samfundsgruppe bør kunne straffes på samme måde som injurier overfor enkeltpersoner kan det -- af den grund at en generalisering over en hel samfundsgruppe nemlig *er* en injurie mod hvert enkelt medlem af denne gruppe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.