Løsningen på alle problemer – undtagen regeringens korruption

Man skal ikke læse mange aviser før man finder ud af at tidens mantra er overvågning. Er der et problem, hvadenten det er med vagtlægerne, folkeskoleeleverne, de arbejdsløse eller krimnaliteten er løsningen entydig – overvåg, overvåg, overvåg. Opsæt kameraer, optag samtaler, registrer alles opførelse på nettet. Privatlivets fred og det personlige ansvar er røget ud med VKO regeringens badevand – wush…

Medmindre kriminaliteten og pamperiet altså er i regeringens egne rækker. Når Lars Løkke viser sig at være ansvarlig for at 1. mia. kroner er blevet soldet væk på at forgylde privathospitalernes ejere, er svaret at det er overvågningen det er galt med. Når Lars Løkke og de andre pamper ministres kalender påviser at de bruger tiden på golf med Mærsk og co. frem for at lede landet, er svaret at man bør lukke adgangen til kalenderne. For som ministrene gør opmærksom på, så vil overvågningen af kalendrene blot gøre at man vil benytte dem mindre (eg. man vil lyve).

Regeringen sætter her fingren på det generelle problem ved al overvågning – at den blot medfører ændret adfærd – ikke mindre kriminalitet/problemer. Et stort set enigt folketing (tak til Ø for at stemme imode)vedtog lukningen af kalenderen, og det viser med al tydelighed at folketingspolitikerne godt kan se problemerne ved overvågning – ihvertfald af dem selv.

Det er grimt at se på.

fjernelse af overvågning af regeringen

1 mia kroner til fråds – uden konsekvenser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.