Præcisering

“Forsker anklager journalist for KGB-samarbejde”, skriver Jyllands-Posten i dag på forsiden.

Man kunne nok have ønsket en præcisering her: Egentlig skulle der have stået “BENT JENSEN anklager journalist for KGB-samarbejde”, hvilket bedre ville have formidlet, hvad man så skal lægge i det (nemlig ingenting).

Jeg er sikker på, at Bent Jensen har det faglige som professor i historie i orden – men det er også klart, at ingen som Bent Jensen har ønsket at drage alle, der “svigtede” (ved at fremføre blot  den mindste kritik af USA og NATO under den kolde krig) retligt til ansvar, og her må man sige, at troværdigheden svigter.

Hvis Bent Jensens beskyldninger om, at Information-journalisten Jørgen Dragsdahl var “KGBs nummer 1″ i Danmark havde haft den mindste smule på sig, er der jo ingen tvivl om, at PET mv allerede forlængst havde rejst sigtelse mod ham.

Bent Jensens udfald virker som en træt mands tomme slag i luften.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.