Modstandsbevægelsen mod Dansk Folkeparti har nu 20.000 medlemmer

Det skriver Danmarks Løver i en pressemeddelelse:

Danmarks LøverKun et par uger efter offentliggørelsen af manifestet Modstandsbevægelsen mod DF’s besættelsesmagt i Politiken den 23. august har DANMARKS LØVER allerede fået over 20.000 sympatisører. Dette er vores første opråb og opfordring til det danske folk:

Opråb og opfordring til det danske folk: Skjul flygtninge.

I løbet af de seneste uger er de udanske overgreb imod irakiske flygtninge steget i brutalitet. Der er indført deportationstilstand, og alle udveje for humanitær opholdstilladelser er spærret. Flygtninge, der havde søgt hjælp og ly i Danmark, er blevet tvangsudvist og risikerer at havne i kløerne på deres torturbødler.

DANMARKS LØVER opfordrer derfor det danske folk til at trodse loven og skjule de tilbageværende irakiske flygtninge for Dansk Folkepartis og myndighedernes klapjagt.

Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech og Dansk Folkeparti kalder en sådan opfordring strafbar – men når uret bliver Danmarks ret, bliver dansk modstand en samvittighedspligt. Derfor opfordrer vi ikke alene til at skjule irakiske flygtninge; vi opfordrer også til, at så mange som muligt selv fremsætter samme opfordring offentligt i eget navn i læserbreve, på hjemmesider, blogs og plakater; til venner og bekendte, på uddannelsessteder og arbejdspladser såvel som gader og stræder. De kan ikke straffe os alle.

Malene Fenger-Grøndahl, Rune Engelbreth Larsen og Flemming Chr. Nielsen
Pressemeddelse 08.08.2009

P.v.a. Holger Danske, Aladdin, Den lille Havfrue, Lykke-Peer, Pigen med Svovlstikkerne, Hamlet, Ditte Menneskebarn, Skjoldungerne, Pelle Erobreren, Dana og Danmarks Løver & Løvinder

Denne opfordring kan vi her på modspil.dk kun gentage og bifalde. Loven er kun en vedtægt, som aldrig kan stå over mennesker i nød. Når uret bliver ret, bliver modstand en pligt, som der også står i pressemeddelelsen – og det punkt har vi desværre nået her i Danmark.

Link: 20.000 sympatiserer nu med modstandsbevægelsen mod Dansk Folkeparti

3 thoughts on “Modstandsbevægelsen mod Dansk Folkeparti har nu 20.000 medlemmer”

  1. Hvor mange mandater er 20.000? Har de stemmeret så kan de jo bruge den ved kommende lejlighed.
    Mon Rune har en flygtning gemt derhjemme, eller synes han bare ikke rigtigt han har plads?

  2. Hvis Rune har en flygtning gemt derhjemme, er jeg sikker på, han ikke har tænkt sig at fortælle om det offentligt …?

    Hvis det med at hjælpe flygtninge til at undgå udvisning for alvor griber om sig, vil der erfaringsmæssigt være en overvægt af folk med ansættelse i sundhedsvæsnet, der gør det. Måske du selv har en flygtning derhjemme …?

    20.000 mennesker er vist i omegnen af fire mandater, men desværre kan det jo nok ikke omsættes i partipolitik. Jeg er for eksempel selv medlem af Enhedslisten sog jeg følgelig forventer at stemme på ved næste valg …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.