Dansk Folkeparti er Danmarks svar på USAs republikanere

Jesper Langballes nylige udfald mod homoseksuelle gør det klart endnu engang. Dansk Folkeparti har et klart værdifællesskab med republikanerne i USA. Lad os kort gennemgå nogle politikpunkter:

Skat og Økonomi: Både DF og Republikanere gør hævd på at forsvare den jævne borger – og hævder at ville have mere velfærd. Men de har omdefineret begrebet “velfærd” til at være en blanding af almisser til fattige(hhv. ældrechecken og madkuponer) og en rasende kapitalisme med skattelettelser til de allerrigeste. En politik der har medført øget ulighed både i USA og Danmark.

Indvandring: Begge partier er klart diskriminerende mod indvandrere, især muslimer. De kæmper en konstant værdikamp for at marginalisere og udstøde muslimer fra samfundet og forsøger at omskrive historien og gøre kristendommen til det unikke og positive ved samfundet.

Sexualitet: Begge partier kæmper for heterosexualiteten og foragter alt andet. Kampen mod homoseksualitet er ens for begge.

Sundhedspolitik: Begge partier har kæmpet for flere private sygehuse og har kæmpet for at bevare overpriser og tilskud fra det offentlige til det private system.

Udenrigspolitik: Begge partier støtter erobringskrige og besættelse af fremmede lande, så længe disse er muslimske. De går også ind for brug af tortur og drab på personer mistænkte for terror

Kulturpolitik: Fokus på støtte til nationalromantisk kultur og foragt for moderne kunst.

Faktisk er det svært at se forskellen på disse to partier – og dermed bør enhver snak om DF som et “midterparti” være lagt i graven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.