Luke’s Change: Death Star was an inside job

An examination of some questionable events and circumstances leading up to the destruction of the Death Star, through the eyes of an amateur investigative journalist within the Star Wars galaxy. The focus is mainly on the connections between the people who created and operated the Death Star and those responsible for destroying it.

Via Boing Boing.

TPB:AFK

Dette er en intens, underholdende og i grunden ret trist film om grundlæggerne af The Pirate Bay og den retssag, de tabte for godt et år siden med fængselsdomme og erstatninger i millionklassen til følge. Du kan se filmen på YouTube som herover, eller du kan downloade en torrent fra Pirate Bay. Bemærk, at den sidste mulighed er fulgt lovlig, da filmens ophavsmand selv ønsker den spredt på denne måde.

Bemærk også, at selve hjemmesiden The Pirate Bay fortsætter for fuld styrke, selv om den altså foreløbig har kostet sine grundlæggere både fængsel og økonomisk ruin. Man aner, som talsmanden Peter Sunde observerer et sted i filmen, måske kimen til en sejr i det, som foreløbig er endt med et juridisk nederlag.

Game of Thrones

Jeg har nu set de første seks afsnit af TV-serien “Game of Thrones”, og det har været en god investering af min tid. Faktisk er det den bedste TV-serie, jeg har set, siden jeg så de fire første sæsoner af LOST (jeg er ikke begejstret for dennes slutning), som den foreløbig ser ud til at overgå. Foreløbig ser det ud til at kunne blive den bedste af de “nye” amerikanske TV-serier, og det siger faktisk ikke så lidt, med præstationer som LOST og THE WIRE og BREAKING BAD at holde den op mod. Go see.