5 thoughts on “The Muslims Are Coming!”

  1. Tja… Så sent som idag optrevlede PET endnu en terror celle med mænd der er alt andet end danske, den såkaldte fredelige religion har endnu engang vist sit sande ansigt.

    Og en af dem har sågar dobbelt statsborgerskab -- Søren Espersen havde en pointe angående Bahrain sagen og det generelle ved dobbelt statsborgerskab.

  2. Ja, og der var også engang en norsk kristen, der skød 76 mennesker, fordi han var bange for muslimer. Men betyder det, at vi ser skævt til alle nordmænd? Nej, vel. Det største problem med muslimer i DK er vel, at der ikke er nok af dem, så mange af os kartoffeldanskere ikke har haft tid til at vænne os til dem endnu.

  3. Jeg går udfra at den kommentar var ren og skær sarkasme. Og hvis det er din holdning deles den ihvertfald ikke af mange.

  4. Nej, det er ikke sarkasme. Men “muslimer” er ikke en entydig blok, de er store og små, venlige og uvenlige, smarte og usmarte, fanatiske og afslappede osv præcis som alle andre mennesker, og de fleste af dem bider ikke. Præcis, hvad filmen “the Muslims are coming” vist vil vise med lidt standup. Og kun bonderøve som dem, der er alt for mange af her i landet, kunne nogensinde have troet andet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.