– fordi tiden kræver et MODSPIL

29. Sep 2005

Sammenfoldeligt klaver

 
Roll up piano
Nu mener jeg principielt, at spammails bør slettes ulæst, men dette keyboard, som der reklameres for i en kinesisk spammail, jeg netop har fået, er nu lidt ud over det sædvanlige: Et sammenfoldeligt keyboard med fire oktaver og fremstillet med "the most advanced sound technology available".

Vel, rent faktisk er det kun "the most advanced sound technology available in a piano keyboard this portable", hvilket er lidt af en catch-22: Der findes næppe andre keyboards, der er lige så handy, så der er ikke så meget at sammenligne med. Vidunderet koster $25 pr. styk, hvis man køber tusind eller flere, og $80, hvis du bare skal have et enkelt.

Det er godt nok lavet i Kina, men det lyder ikke som noget, der ville imponere en professionel musiker. Godt nok reklamerer spammailen med, at "you can learn to play without investing on bulky, costly, traditional style keyboards", men der er som regel en grund til, at gode instrumenter er dyre.

Men til børn og begyndere er det måske den nye trend? Jeg kunne sådan set godt tænke mig at høre, hvordan sådan et lyder ...

Kommentarer: