– fordi tiden kræver et MODSPIL

16. Oct 2011

Kom til workshop i Processing.org

 


Open Space Aarhus afholder en workshop i grafikprogrammet Processing.org, der er et programmerbart grafiksystem beregnet for ikke-programmører, der gerne vil lave noget effektiv grafik.

Processing er fri software (under GPL). Det virker lige godt under Windows, GNU/Linux og Mac. OSAAs workshop vil give en grundig introduktion, så du hurtigt kan komme godt i gang med grafikprogrammer, animationer, billedbehandling eller videobehandling - eller hvad du nu har brug for.

Som der står på OSAAs hjemmeside:
I november og december afholder Open Space Aarhus fire workshops, der vil give en grundig introduktion til Processing.org. Processing er et programmeringssprog, der gør det nemt at arbejde med grafik, billeder, lyd og interaktion.

Eksempler på Processing.org i brug :

Det er forholdsvis nemt at lære at arbejde i Processing, selv hvis man ingen erfaring har, og derfor er sproget enormt populært hos designere, kunstnere og hobbyfolk verden over, hvor det bruges til at lave alt fra simple prototyper på interaktion eller funktionalitet, til store interaktive installationer med lyd og video.

I løbet af de fire workshops vil OSAA præsentere deltagerne for grundlæggende funktioner i forhold til at fremstille grafik, interaktion med mus/tastatur, billedmanipulation, samt basale kode teknikker

Forløbet er vendt mod begyndere og kodeerfaring er ikke et krav. Erfarne kodere der kunne tænke sig at høre mere om Processing er selvfølgelig også velkomne.

De programmer man laver i Processing kører som almindelige programmer både på Mac, Windows, Linux og kan endda køre i en webbrowser. Se mange spændende ekspempler http://www.openprocessing.org/

Praktiske oplysninger

Torsdage kl 19.00 – 21.00

Workshop 1 : 17 / 11
Workshop 2 : 24 / 11
Workshop 3 : 1 / 12
Workshop 4 : 8 / 12

Pris : 50 kr. pr. gang (50 kr. rabat pr. gang for  betalende medlemmer)

Indtjeningen går ubeskåret til OSAA.

Se flere informationer om selve workshoppen på vores wiki: Processing Workshops

Så vel mødt til alle interesserede! De 50 kroner pr. gang kan man, som det fremgår, undgå ved at blive betalende medlem af Open Space Aarhus, hvilket udover deltagelse i denne workshop giver dig egen nøgle og adgang til lokalet 24/7, foruden muligheden for at præge lokalernes og foreningens udvikling.

Illustration: 3D Fractal of Cubes - bygget i Processing.

Kommentarer: