– fordi tiden kræver et MODSPIL

31. Oct 2010

Møde i Ubuntu Århus torsdag den 4. november - foredrag om Unity

 
Ubuntu i Open Space Aarhus

Endnu en gang inviterer vi til møde i Ubuntu Århus - lad os citere fra Ubuntu Århus' egen hjemmeside:

Torsdag den 4. november kl. 17-19 byder vi velkommen alle jer, der interesserer sig for Ubuntu, vil høre mere om det, eller har brug for hjælp.

Aftenen starter med et foredrag om Unity af Martin Pihl. Unity er det nye interface/skrivebordsmiljø, som netbook versionen af Ubuntu kommer med. Men mere vigtigt er det for kort tid siden annonceret, at Unity også bliver standard på den almindelige Ubuntu desktop udgave fra og med Ubuntu 11.04, der udkommer i april 2011.

Martin Pihl vil fortælle lidt om baggrunden for Unity på netbook versionen, samt hvad der kommer til at ske med Unity på desktop versionen fra april 2011. Beslutningen om Unity har ikke overraskende givet mange forskellige reaktioner, og bryder bl.a. med et mangeårigt samarbejde med Gnome, et af de vigtigste open source projekter, der udgør Ubuntu. Læs mere om Unity i 11.04 her.

Efter foredraget vil de som har lyst og interesserede arbejde videre i grupper, herunder især at arrangere en kommende CD-uddeling samt diverse teknisk arbejde.

Møderne i Ubuntu Århus er som altid åbne for alle interesserede, og indholdet afgøres af JER, som møder op. Pointen med UCD Århus er netop, at vi mødes og laver det vi synes er sjovt.

Der er ikke nogen krav om, at du skal være teknisk på et bestemt niveau, at du skal være super-grafiker, eller at du skal have brugt Ubuntu i X antal år. Hvis du har LYST til at engagere dig lidt i det fantastiske community, som Ubuntu er, så mød op.

Meget af det, vi arbejder med, er nyt for os alle, så hvis der er noget, vi ikke ved, hjælpes vi ad med at finde ud af det.

Hvis du er mere interesseret i andre fri software-projekter end Ubuntu, for eksempel Debian, Audacity, FreeBSD eller GIMP, skal du også være velkommen - vi håber på længere sigt at få gang i nogle aktiviteter, som ikke nødvendigvis er Ubuntu-specifikke.

Så mød op den 2. november kl. 17.00 i Open Space Aarhus, Bryggervej 30 i Risskov og vær med til at støtte Ubuntu-aktiviteterne i Århus! Medbring din bærbare - der er trådløst netværk til rådighed.

Kommentarer: