– fordi tiden kræver et MODSPIL

24. Nov 2009

Ubuntu Community-dag i Århus den 7. december

 


UBUNTU COMMUNITY-DAG I ÅRHUS
Mandag den 7. december kl. 19-21 i mødelokale B på Hovedbiblioteket i Århus


Endnu en gang indkalder vi alle interesserede til Ubuntu Community day på Hovedbiblioteket i Århus. Sidste gang gik det meste af tiden med snak om, hvad vi havde tænkt os, men denne gang er det alvor - vi smøger ærmerne op og går i gang med Ubuntu-arbejdet eller hvad vi nu har lyst til at lave sammen.

Vi vil kigge på, hvordan vi hjælper Ubuntu-udviklerne ved at sortere i de mange bugs, som hver dag meldes ind. Vi ser på oversættelsesarbejde: Oversættelse af fri software, men også oversættelse af marketingsmateriale og andet. Og så vil vi kigge på en smule designarbejde.

Indholdet afgøres i virkeligheden af JER, som møder op. Pointen med UCD Århus er netop, at vi mødes og laver det vi synes er sjovt.  ;-)

Der er ikke nogen krav om, at du skal være teknisk på et bestemt niveau, at du skal være super-grafiker, eller at du skal have brugt Ubuntu i X antal år. Hvis du har LYST til at engagere dig lidt i det fantastiske community, som Ubuntu er, så mød op.

ER du tekniker og programmør, så fedt! Enten går du sammen med nogen på eget niveau, og arbejder med fx packaging af debian-pakker, eller også bruger du din krudt på at hjælpe os mindre kloge  :-)

Vi kan også snakke om, hvad vi vil gøre med UCD fremover. Fx har vi snakket om, at Ubuntu Community Dag er på hverdagsaftener, mens vi så vil forsøge at lave flere og mere specfikke arrangementer i weekender: Fx kunne vi have en Multimedie-dag en søndag eftermiddag, hvor vi leger med Gimp, Audacity, Kdenlive og lignende. Eller multimediecentre. Og som ikke nødvendigvis er Ubuntu-specifik, men hvor alle med interesse i fri software og Open Source kan være med.

Så mød op den 7. december kl. 19 på hovedbiblioteket og vær med til at sætte gang i Ubuntu-aktiviteterne i Århus! :-)

Medbring din bærbare - der er trådløst netværk til rådighed. Hvis du har lånerkort til biblioteket kan du logge ind med lånerkort-nummer og pinkode, og hvis nogen ikke har, sætter vi en af de andre maskiner op til at dele netværket.

Med venlig hilsen
Martin Pihl
Carsten Agger

Kommentarer: