– fordi tiden kræver et MODSPIL

05. Feb 2010

Ubuntu Community-dag i Århus tirsdag den 9. marts

 
Karmic Koala Logo

UBUNTU COMMUNITY-DAG I ÅRHUS
tirsdag den 9. marts kl. 19-21 i mødelokale B på Hovedbiblioteket i Århus

Endnu engang byder vi velkommen til Ubuntu Community Day på hovedbiblioteket i Århus, hvor vi vil tage endnu et skridt i retning af at få startet nogle faste aktiviteter omkring Ubuntu og fri software i Århus-området.

Sidste gang fik vi arrangementet annonceret lidt sent, men havde ikke desto mindre en hyggelig og god aften, hvor de vi mest sad og sorterede fejlrapporter og udvekslede diverse erfaringer.

Næste gang håber vi at blive lidt flere, og arrangementet vil gå ud fra dette program:

Bughunters, "fejlgruppen":
  1. Bug triaging (og bug fixing, hvis nogen har mod på det)
  2. Aftale/planlægning af Ubuntu Global Jam (global bug triaging weekend) 24-26. marts.
Planlæggere, "marketinggruppen":
  1. Planlægning af næste UCD, og generel planlægning og struktur af UCD.
  2. Eventuelt planlægning af andre arrangementer. Fx install party/teknisk hjælpedag for alm. brugere, eller seminar om film- og anden multimedieproduktion med fri software.
  3. Nye deltagere i UCD: Indslusning hvordan?
Dette program er ikke mejslet i sten, og hvis nogen møder op med andre ideer til, hvad vi kan lave nu eller fremadrettet, skal de være velkommen til at møde op og foreslå dem.

Programpunktet om planlægning af den generelle struktur af UCD handler mest om at finde et fast mødelokale og en fast mødedato, eventuelt med henblik på at mødes flere gange om måneden.

Vi vil også indsamle folks email-adresser med henblik på at oprette en mailingliste med information om UCD og de aktiviteter, det trækker med sig, ligesom vi skal have fundet ud af, hvordan vi fremadrettet håndterer projektets hjemmeside. Indholdet afgøres i øvrigt i virkeligheden af JER, som møder op. Pointen med UCD Århus er netop, at vi mødes og laver det vi synes er sjovt. ;-)

Der er ikke nogen krav om, at du skal være teknisk på et bestemt niveau, at du skal være super-grafiker, eller at du skal have brugt Ubuntu i X antal år. Hvis du har LYST til at engagere dig lidt i det fantastiske community, som Ubuntu er, så mød op.

Meget af det, vi arbejder med, er nyt for os alle, så hvis der er noget, vi ikke ved, hjælpes vi ad med at finde ud af det.

Hvis du er mere interesseret i andre fri software-projekter end Ubuntu, for eksempel Debian, Audacity, FreeBSD eller GIMP, skal du også være velkommen - vi håber på længere sigt at få gang i nogle aktiviteter, som ikke nødvendigvis er Ubuntu-specifikke.

Så mød op den 9. marts kl. 19 på Hovedbiblioteket og vær med til at støtte Ubuntu-aktiviteterne i Århus!

Medbring din bærbare - der er trådløst netværk til rådighed. Hvis du har lånerkort til biblioteket kan du logge ind med lånerkort-nummer og pinkode, og hvis nogen ikke har, sætter vi en af de andre maskiner op til at dele netværket.

Med venlig hilsen
Martin Pihl
Carsten Agger

Kommentarer: