– fordi tiden kræver et MODSPIL

26. Sep 2010

Ubuntu Community Day i Århus torsdag den 30. september

 
Ubuntu i Open Space Aarhus

Endnu engang læser vi om indhold og program på Ubuntu Danmarks hjemmeside:

Vi holder UCD igen på torsdag den 30. september – endnu engang foregår det i OSAAs lokaler på Bryggervej 30 i Risskov.

Program:

 • Oplæg: Fremvisning af den nye Ubuntu 10.10 Netbook Edition (BETA version) med helt nyt interface
 • Møde: Forslag til dagsorden:
  • Oplægsholdere til næste gang
  • Nyt fra arbejdsgrupperne
  • Marketing: Hvem sætter sedler op, der reklamerer for arrangementet, og hvad kan man ellers gøre for at fortælle folk, at UCD er der og er spændende?
  • Månedlig support-dag – skal det være den første eller sidste torsdag i hver måned eller noget helt tredje?
 • Arbejdsgrupper:
  I øjeblikket er der arbejdsgrupper for bugs (fejlfinding og -retning), 10.10 release-party i Århus samt “usability”, det vil sige arbejde med at gøre systemet mere brugervenligt.

Apropos marketing: Der er lavet et opslag, som man er mere end velkommen til at printe ud og sætte op på alle relevante opslagstavler. Du er også velkommen til selv at lave et pænere opslag, men det her er som sagt lige til at putte i printeren og ud i verden.

Hvis du gerne vil komme, og der er ting, du kunne tænke dig at få føjet til dagsordenen eller programmet, skal du være mere end velkommen. Forslag kan luftes til mødes eller anbringes i kommentarerne herunder.

Kig endelig forbi Ubuntu Community Day i Århus torsdag den 23. september kl. 17-19 på Bryggervej 30, 8240 Risskov!

Så mød endelig op. Der er ikke nogen krav om, at du skal være teknisk på et bestemt niveau, at du skal være super-grafiker, eller at du skal have brugt Ubuntu i X antal år. Hvis du har LYST til at engagere dig lidt i det fantastiske community, som Ubuntu er, så mød op.

Meget af det, vi arbejder med, er nyt for os alle, så hvis der er noget, vi ikke ved, hjælpes vi ad med at finde ud af det.

Hvis du er mere interesseret i andre fri software-projekter end Ubuntu, for eksempel Debian, Audacity, FreeBSD eller GIMP, skal du også være velkommen - vi håber på længere sigt at få gang i nogle aktiviteter, som ikke nødvendigvis er Ubuntu-specifikke.

Forresten: Sådan finder man vej.

Kommentarer: