– fordi tiden kræver et MODSPIL

19. Oct 2010

Ubuntu-møde i Århus torsdag den 21. oktober

 
Ubuntu i Open Space Aarhus

Samme sted som altid dette efterår, men nu kun hver anden uge og altså her på torsdag - fra Ubuntu Århus' hjemmeside:
Fra nu af er der møde i Ubuntu Århus i alle lige uger, det vil sige: næste gang torsdag i uge 42, den 21. oktober kl. 17-19.

Program:

  • Velkomst
  • Oplæg: Ubuntu i den virkelige verden – ved Carsten Agger.
  • Nyt fra arbejdsgrupperne og status på projekter.
  • Arbejde i grupperne + almindelig socialisering og Ubuntu-snak.

Eventuelle ændringer eller tilføjelser vil blive annonceret, hvis de skulle dukke op. Så vel mødt på Bryggervej 30 i Risskov den 21. oktober klokken 17!

Møderne i Ubuntu Århus er i øvrigt åbne for alle interesserede, og indholdet afgøres i øvrigt i virkeligheden af JER, som møder op. Pointen med UCD Århus er netop, at vi mødes og laver det vi synes er sjovt. ;-)

Der er ikke nogen krav om, at du skal være teknisk på et bestemt niveau, at du skal være super-grafiker, eller at du skal have brugt Ubuntu i X antal år. Hvis du har LYST til at engagere dig lidt i det fantastiske community, som Ubuntu er, så mød op.

Meget af det, vi arbejder med, er nyt for os alle, så hvis der er noget, vi ikke ved, hjælpes vi ad med at finde ud af det.

Hvis du er mere interesseret i andre fri software-projekter end Ubuntu, for eksempel Debian, Audacity, FreeBSD eller GIMP, skal du også være velkommen - vi håber på længere sigt at få gang i nogle aktiviteter, som ikke nødvendigvis er Ubuntu-specifikke.

Så mød op den 21. oktober kl. 17.00 i Open Space Aarhus, Bryggervej 30 i Risskov og vær med til at støtte Ubuntu-aktiviteterne i Århus! Medbring din bærbare - der er trådløst netværk til rådighed.

Kommentarer: