– fordi tiden kræver et MODSPIL

31. Jan 2008

aNyhed.dk - Digg på dansk?

 
aNyhed.dk er en ny dansk hjemmeside, hvor man lige som hos Digg let kan finde de "bedste" eller rettere mest populære af de artikler, sidens brugere har lagt op.

Siden er helt og aldeles ny, så det er lidt tidligt at sige, hvor god eller populær den bliver - men så vidt jeg umiddelbart kan se kunne det godt gå hen & blive lovende.

Via Therese Hansen, der skriver:
Ind fra højre scenekant træder et nyt dansk site; aNyhed. Sitet er så nyslået som det næsten kan tænkes - i skrivende stund omkring 10 dage gammelt, men det tiltrækker en del opmærksomhed allerede. Jeg har som blogger allerede mærket aNyhed-effekten og ca. 10 % af trafikken på min specialeblog kommer fra dette site. I dag har trafikken gået på et gæsteblogindlæg som Peter Makholm begik for mig, men det er ikke det eneste af mine indlæg som har fået aNyhed-kærligheden at føle og som blogger kan man næsten kun være taknemmelig over den feedback, som et sådan værktøj giver. Man kan både stemme på og begrave websider, så feedbacken fortæller ikke kun om tilfredse læsere, men også om de utilfredse.
Tjah. Jeg er ellers ikke nogen stor fan af Digg, men det lyder da spændende nok til at prøve.

Link.

Kommentarer: