– fordi tiden kræver et MODSPIL

03. Jan 2006

Bumpy ride? - og så fuld gas fremad

 
Børn med kælke i Botanisk Have
Kort før jul blev jeg spurgt, om jeg ikke snart havde tænkt mig at slå kommentarer til i min blog, og jeg måtte svare, at så skal jeg jo lige have slået de relevante plugins til, men før det er klogt at gøre dét, må jeg jo liiige have opgraderet til den seneste version af blogsoftwaren, og før jeg kan gøre det, så ... men måske kunne jeg få det gjort i juleferien.

Vel, som man ser på billedet, fik jeg desværre andre ting at gøre i min juleferie - eller heldigvis, som man nu ser på det.

Men i dag har vi så taget det store skridt, at blog-softwaren er opgraderet til seneste version, Blosxom 2.01, og diverse "håndrettelser" standardiseret:

Skulle du på et eller andet tidspunkt have opdaget et eller andet, der ikke virker, som det plejer eller endog slet ikke, var det altså derfor. Men nu skulle alt gerne være normalt igen!

Der er også tilføjet et Atom-feed, så selvom alle de tekniske finesser som kommentarsektion osv. ikke er på plads endnu, er jorden efterhånden ved at være gødet for dem.

I link-sektionen har jeg udrenset et par blogs, som ikke rigtig længere blev opdateret, og indsætter dem formentlig igen, den dag en mase gode indlæg tikker ind på min RSS-læser. Og således "opdateret" skulle MODSPIL gerne være klar til at give den fuld gas fremad i det nye år.

Så, kære læser, spænd sikkerhedsselen og hold fast: 2006 er begyndt.

Kommentarer: