– fordi tiden kræver et MODSPIL

01. Mar 2008

Fødselsdag

 

Det er i dag tre år siden, denne hjemmeside for første gang blev åbnet for offentligheden - herover ses via archive.org's Wayback Machine, hvordan siden så ud dengang for ca. tre år siden.

Der er siden langet en nyhed, flot bemærkning eller fræk påstand eller to over disken, og vi har også bragt et par digte eller billeder af og til. Så det er nok meget godt. Måske endda en og anden er blevet oplyst af eller pikeret over noget, vi har skrevet, og så er det vel endda dobbelt så godt. Jow-jow.

Dengang i 2005 begyndte siden ret hurtigt at få succes, dvs. i april måned var vi oppe på en 40-50 daglige besøgende. I dag påstår Chart.dk at vi ligger på ca. 240 daglige besøgende, et tal der har svinget en del frem og tilbage og lige nu vist nærmest er lidt lavt.

Mht. fremtiden regner jeg med at fortsætte i samme stil med en blanding af billeder, digte, filmomtaler (ehem!), løse tanker, egentlige debatindlæg og korte artikler alt efter, hvad jeg nu har tid til, lyst til eller ser et behov for.

Tre år er ingen alder, måtte det blive til mange fler - og måtte det, når jeg ikke gider mere, blive afløst af noget endnu bedre. Modspil.dk længe leve, ... og så det lange!

Link til arkivet for marts 2005, det år og den måned, denne blog begyndte.

Kommentarer: