– fordi tiden kræver et MODSPIL

28. Dec 2006

Kommentarer, kommentarer, kommentarer

 
Dürer: Melancholia
Efter lang tids væven og prokrastineren og fidlen frem og tilbage har vi endelig besluttet at åbne for kommentarer her på bloggen.

Og ikke nok med det, vi har også implementeret det i form af Kevin Scaldeferris writeback_akismet-plugin til Blosxom.

Der er indtil videre ingen liste af "seneste kommentarer", men ude til venstre kan man nu, et stykke nede og under "Om denne weblog", vælge menupunktet Senest kommenterede indlæg.

Vil man være endnu mere avanceret, er det også muligt at RSS-abonnere på listen af senest kommenterede indlæg.

Så skriv løs, kære læsere, og jeg skal gøre mit bedste for at besvare evt. spørgsmål ...

Først et par forsigtige ord fra vores sponsor, dog:

Løsningen er indtil videre ikke særligt high-tech - akismet skulle tage sig af kommentarspam, og jeg får (indtil jeg slår det fra) mail-besked om nye kommentarer ... men der er ingen krav om verifikation, ingen mulighed for at registrere sig som bruger og intet krav om at opgive email-adresse.

Når man skriver på en andens blog er det lidt som at gå ind i en andens hus: Man kan selvfølgelig sige hvad man vil og skal da også være velkommen, men hvis man begynder med at slynge sine beskidte træsko friske fra kostalden op på spisebordet og med drævende, alkoholpåvirket røst at indkræve sig noget davre, kan det være, at den venlige vært begynder at rømme sig og spørge, om det nu ikke snart er ved at blive sent.

Tilsvarende reaktioner kunne antages at gælde visse typer af kommentarer, hvorfor jeg som udgangspunkt vil nøjes med at konstatere, at alt hvad der minder om injurier, personlige angreb, beskyldninger om eller opfordringer til alvorlige forbrydelser, eller hvad man nu ellers kan forestille sig af mindre høviske ytringer, kan og vil blive udsat for summarisk sletning.

Ingen vil få sin kommentar slettet for at påpege, at den-og-den tager fejl, men nok for at udmale, hvorfor og hvordan den-og-den er en landsforræder og et dumt svin - især naturligvis, hvis "hr. den-og-den" er identisk med denne weblogs forfatter.

Desuden vil jeg opfordre til, at man ikke skriver anonymt men underskriver sig med eget navn.

Og når nu det er på plads ... er kommentarfeltet til for at blive brugt. Skriv!

Kommentarer: