– fordi tiden kræver et MODSPIL

10. Oct 2005

Omstrukturering

 
Jeg har oprettet to nye kategorer: Billeder og kunst og Myter og folketro.

Indlæggene i disse nye kategorier er alle taget ud af diverse-kategorien, der vist efterhånden var blevet for divers. Og så kan det jo også tjene som en slags løfte om, at både folketro og billeder er noget, vi har tænkt os at blive ved med at dyrke fremover!

Det var så den omstrukturering, jeg har lavet - så mangler der blot den omstrukturering, jeg burde lave. Her synes jeg især, linklisten til venstre er for lang, og at meget af det burde flyttes om som en menu i toppen. Og så burde det være nemmere at navigere mellem de forskellige visninger, så det var nemmere at finde noget i arkivet - og så burde jeg se at få gjort noget ved det kommentarsystem. Vel, måske en anden dag ... eller et andet år.

De sidste dage har budt på mange billeder og digte, og nu er tiden formentlig kommet til en politiske kommentar eller to - eller hvad jeg nu ellers måtte falde over med kød på. We'll see - på snarlig genlæsning!

Og så en lille opfordring til slut: Bo Gorzelak Pedersen har startet en underskriftsindsamling til fordel for Jørgen Leth . Jeg er ikke sikker på, at jeg deler Gorzelaks begejstring for Leths film (hverken cykelsport eller Michael Laudrup har nogensinde rigtig sagt mig noget), men den billigt forargede forfølgelse (og så i Ekstra Bladet, for at det ikke skal være løgn!), Leth har været udsat for den sidste uges tid, trodser enhver beskrivelse.

Støt den!

Kommentarer: