– fordi tiden kræver et MODSPIL

09. Oct 2006

The Boys are Back in Town

 
Boys are Back in Town
Boys are Back in Town var navnet på et dansk band fra 90erne, dannet af mine gamle venner Per Hundborg og Tommy "Lui" Juul Jensen sammen med deres venner Thomas Thrane og Claus Hvass.

Det var ikke den store succes, men fik dog opbygget et vist "stamklientel" af koncertsteder, udgivet et par CD'er og fandt også et betydeligt "nichemarked" i Østeuropa, især Prag.

Navnet var naturligvis inspireret af Thin Lizzys berømte sang af samme navn og siger også lidt om bandets musik, en blanding af egne sange og kopinumre.

I sidste ende fik bandet dog langt større succes i sin barnlige inkarnation som Muddi og Salamidrengene, hvorfor Boys endte med at blive opløst.

Men ... al denne reminisceren naturligvis bare et påskud for at gøre opmærksom på, at modspil.dk efter to ugers bortrejse og pause nu er tilbage igen og atter kan glæde eller ærgre sine læsere eller mangel på samme (om ikke andet redaktørens hund, kat eller guldfisk - især den sidste kan jo i hvert fald ikke løbe nogen steder) med et dagligt indlæg eller to. Nu må jeg lige orientere mig i mediebilledet og så, om der overhovedet er sket noget noteworthy, mens jeg har været væk ...

Kommentarer: