– fordi tiden kræver et MODSPIL

01. Mar 2005

Velkommen

 
Carsten Agger

Velkommen til denne nye hjemmeside og blog, MODSPIL.DK, som officielt slår portene op for offentligheden i dag, den 1. marts 2005.

Meningen er, at siden skal indeholde en daglig kommentar om verdens udvikling, afvikling og indretning; emnemæssigt håber jeg at komme vidt omkring, og af og til kan det forhåbentlig lykkes at skrive noget, som man vil finde underholdende, oplysende, opbyggeligt eller måske endda ligefrem nyttigt.

Jeg har skrevet lidt om baggrunden for denne hjemmeside her – vil man vide lidt om, hvem der står bag siden, kan man kigge her. De fleste andre spørgsmål om denne blog: Hvad den kommer til at indeholde, hvor den står og ikke står politisk, og om den overhovedet får nogen læsere, er det vist bedst at lade tiden om at besvare; om ikke andet, fordi jeg er sikker på, at den vil være langt bedre og mere veltalende på det punkt, end jeg selv kan mande mig op til i dag.

Hvorfor er der ingen mulighed for at sende kommentarer og/eller writebacks? Vel, først og fremmest, fordi jeg ikke har implementeret det endnu. Det kommer - måske! - med tiden, når jeg har fundet et passende system og fået det til at virke. Hvis jeg i mellemtiden har skrevet noget forfærdeligt sludder, som du absolut kommentere, eller har du i øvrigt kommentarer, opmuntring, kritik, tekniske forslag, ensidig nedrakning, donationer eller sure opstød, du må af med, så skynd dig at sende en mail herom til info@modspil.dk – som antydet vil alle seriøse henvendelser blive besvaret, og alle relevanter pointer og korrektioner vil blive bragt i erindring på bloggen, om det måtte ønskes.

Ellers vil jeg nøjes med at byde velkommen og forhåbentlig på mange gensyn i de kommende mange postings i Danmarks nye, kontroversielle weblog!

Kommentarer: