– fordi tiden kræver et MODSPIL

04. Oct 2005

'Gad vide hvad en satiriker som Jan Gintberg kunne få ud af Louise Frevert?'

 
En læser skriver i anledning af vores tidligere indlæg om politiker.surf:
...og jeg synes det er morsomt at tænke på Freverts tidligere job... arabisk mavedanserinde!

Gad vide hvad en satiriker som Jan Gintberg kunne få ud af at Louise Frevert har arbejdet med det meget anerkendte muslimske job - mavedanserinde! Det ville nok ikke være småting!

Og kigger man på navne som Frevert og Camre, så lyder de sørme heller ikke særligt "danske". Åh... det der gør dem bedre end "Muhammad" er nok at deres navne stammer fra kristelige lande - og ikke fra muslimske lande! Men kigger man tilbage på deres stamtræer, skulle man jo nok kunne regne sig frem til at de er 3. eller 10. generationsinvandrere!

Dengang var danskerne måske bare bedre til at integrere udenlandsdanskere i det danske samfund! Måske skulle vi også i dag kigge indad og se hvad VI kan gøre bedre.

Venlig hilsen Ole med det danske efternavn Frederiksen (Som helt sikkert stadig er påvirket af at der var en forfader der var pirat!)
Sagen har også gjort lykke ude omkring på landets blogge - tør vist roligt siges!

Rene's Weblog lader man dene gang Frevert være i fred:
"Dagens usmagelige" kommer denne gang fra Mogens Camre, der tidligere har gjort sig bemærket med uheldige udtalelser. Denne gang er det muslimernes skyld at danskerne ikke føder nok børn.
Kim Møller fra Uriasposten forsøger sig med en ynkelig snakken uden om og given de andre skylden, når det dog er klart, at hans meningsfælle Frevert pludselig har vist sig som en utilsløret ... fascist.

MidtImod.dk konstaterer i stedet, at
Dansk Folkeparti [står] uventet med en masse problemer såvel internt som udadtil. Derfor er det naturligvis også væsentligt, at partiet bliver presset så meget som muligt i tiden frem til kommunalvalget, således at de bliver tildelt en gedigen valglussing. Aldrig havde jeg troet, at Dansk Folkepartis 10 års fødselsdag skulle kunne give så megen glæde, og så mange smil - så selvskabt.
Ja, ingen havde vel for blot en uge siden forestillet sig, at Dansk Folkeparti skulle blive svækket her op til 10 års dagen. Måske man endda kan tillade sig at håbe, at det aldrig bliver til en 20 års dag?

Kommentarer: