– fordi tiden kræver et MODSPIL

02. Aug 2006

Anti-islamister grebet i vildledning

 
Som vi læser på Modkraft, er de såkaldte "intellektuelle" ny-antisemitter anti-islamister Lars Hedegaard og Helle Merete Brix (igen) grebet med fingrene i kagedåsen, i færd med at vildlede og fordreje for at "tilpasse" virkeligheden deres eget, lidt alternative, livs- og verdenssyn:
De to islamkritiske kommentatorer er på Sappho.dk kommet med to rettelser til en tidligere artikel. De beklager, at de er kommet til at skrive, at en taler ved et venstrefløjsarrangement på Axeltorv forrige fredag, som var vendt mod Israels krigsførelse i Libanon, skulle have sagt at "jøder kun er interesseret i penge, magt og land".

"Sådan faldt ordene ikke. Der blev brugt hårde ord om staten Israel og om 'imperialisterne', der kun interesserede sig for 'magt og profit', men ingen af talerne rettede nogen anklage mod jøder i almindelighed", skriver Helle Merete Brix og Lars Hedegaard i et dementi på Sappho.dk.
(...)
Dokumentationen for venstrefløjens påståede antisemitisme falder således til jorden.
Sagt på en anden måde: Hedegaard og Brix hænger kritikere af staten Israels politik ud som antisemitter (hvad der nok vil overraske de mange jøder rundt omkring i verden og såmænd også i Israel, der er enige i denne kritik), og de gør det ved ganske enkelt at skrive noget andet, end der blev sagt.

Det, som man populært kalder at "lyve". Jeg har sagt det før, det er dokumenteret gang på gang (se også her), og jeg vil sige det igen: Islamkritikere som Lars Hedegaard og Helle Merete Brix er ikke pålidelige - tværtimod er de tilsyneladende til hver en tid parate til at forråde deres akademiske integritet ved at lyve og manipulere, hvis det kan hjælpe dem med at få en pointe igennem - det vil sige, hvis det kan hjælpe dem til at sværte og stemple muslimer og Islam.

De er propagandister, ikke tænkere. Om det er, fordi de har en dårlig sag, eller om sandheden blot ikke er nok for dem, når de skal have deres pointer igennem, ved jeg ikke - men det er i hvert fald værd at have i baghovedet, når man læser deres skrifter.

Se i øvrigt også her.

Kommentarer: