– fordi tiden kræver et MODSPIL

24. Jun 2008

Bush-regeringen skyldig i krigsforbrydelser

 
Bush War Criminal

Nedenstående, som også står i en lidt anden version på min Urban-blog, blev i går bragt som læserbrev i Information:

SKYLDIG I KRIGSFORBRYDELSER

Hvem er det, der siger sådan - hvilken beskidt, stinkende, uvasket, venstreorienteret peace-on-earth beatnik af en uansvarlig venstreorienteret flipper formaster sig til at antyde, at water boarding, isolationsfængsel, timer og dage til fods uden at få lov til at ligge eller sidde ned, og hvad man nu ellers har af unikke og nyskabende forhørsmetoder, kan være andet end godt for the greater glory of mankind eller tænkes at udgøre en slags overtrædelse af noget som helst?

Det er såmænd pensioneret general i den amerikanske hær Antonio Taguba, der også ledede den amerikanske hærs undersøgelse af Abu Ghraib-skandalen. Taguba har skrevet forord til en ny rapport om hærens behandling af fanger på Guantanamo, i Afghanistan og Irak. Rapportens forfattere konkluderer ud fra en undersøgelse af 11 fanger, at de har varige mén, og at der uden skygge af tvivl er tale om krigsforbrydelser, hvor de skyldige bør stilles til ansvar.

Den britiske aktivist George Monbiot har allerede forsøgt at gennemføre en civil anholdelse af krigsforbryder og fhv. FN-ambassadør John Bolton. Hvor længe mon der kommer til at gå fra en eventuel Obama-sejr til de første arrest-ordrer begynder at tikke ind?

Kommentarer: