– fordi tiden kræver et MODSPIL

07. Sep 2007

Dansk Folkeparti sætter danske soldaters liv i fare

 
Paw Hedegaard Amdisen bringer et citat fra en dansk soldat i Afghanistan, der ikke er begejstret for den "opbakning", Dansk Folkeparti giver de danske soldater i ryggen:
Engang var Dannebrog et hæderstegn at bære for en soldat. Sådan er det ikke i dag. Jeg ved ikke, hvor lang tid det tager for en sms at komme fra Danmark til Afghanistan, men vi ved, at mobiltelefoni er et af de stærkeste våben for Taleban. Og det er helt sikkert, at klaphatte som Langballe, Krarup, Messerschmidt, Camre og Kjærsgaard gør livet som dansk soldat farligere. Først sender de os i krig - og bagefter gør de det besværligt for os at løse opgaven med deres hadske udfald mod muslimer.
Og det er klart, at den usædvanligt hadefulde, antimuslimske retorik fra Danmarks måske mest magtfulde politiske parti ikke ligefrem kan gøre det lettere for danske soldater at operere i et muslimsk land og stadig blive set som hjælpere og ikke besættelsesmagt. Eller sværere for deres modstandere at piske en stemning op, for den sags skyld.

Dannebrog er ikke længere et hæderstegn at bære - og det er fremmedhadets og Dansk Folkepartis skyld. Mere rammende kan det vel ikke siges.

Kommentarer: