– fordi tiden kræver et MODSPIL

01. Oct 2005

Dansk Folkepartis Danmark: Iraner hjem til tortur og pisk

 
En 48-årig iraner står til udvisning, selvom han i sit hjemland er idømt 75 piskeslag og ti års fængsel - blot for at være medlem af en oppositionsgruppe, læser vi på dr.dk:
[Alae Ghaedi] har op gennem 80´erne og til 2002, hvor han flygtede til Danmark, været medlem af adskillige ulovlige iranske oppositionsgrupper. Det har kostet ham otte års fængsel, og han har mistet sine seks brødre, der er blevet henrettet af præstestyret for - ligesom han selv - at have været medlem af en ulovlig religiøs gruppe.

Alae Ghaedi er selv i tre omgange sluppet med fængselsophold og omfattende tortur, fremgår det af hans sagsparpirer fra Udlændingestyrelsen.
Amnesty International opsummerer sagen:
Amnesty International finder, at der fra de danske myndigheders side spilles hasard med Alae Ghadis liv. Faren for at han fængsles og udsættes for tortur, når han vender tilbage til Iran er stor.
Hvornår har en asylsag nogensinde været mere klokkeklar?

Men ikke i Dansk Folkepartis Danmark. Når vi hører mere eller mindre gale mennesker som Louise Frevert rulle sig ud i uforfalsket had til de fremmede, er det ikke gjort med at gyse og grine - vi skal huske, at udvisningssager som denne er konsekvensen.

Dansk Folkeparti og deres medløbere er ikke blot en skændsel for Danmark - de har blod på deres hænder, og hvis vi ikke snart råber meget højt vagt i gevær, kan det blive meget, meget værre.

I det konkrete tilfælde kan du hjælpe ved at støtte en underskriftsindsamling for at lade Alea Ghaeti forblive i Danmark.

Hvis du også kan skrive under på, at Man udviser da ikke folk til tortur og pisk!, så klik og lad din stemme blive hørt!

Kommentarer: