– fordi tiden kræver et MODSPIL

30. Aug 2007

Dansk Folkepartis eneste byrådsmedlem i Århus melder sig ud - protest mod 'nazilignende holdninger' til indvandrere

 
Dansk Folkepartis eneste byrådsmedlem i Århus har netop meldt sig ud af partiet, skriver Århus Stiftstidende, hvor vi endvidere læser:
Årsagen til Niels Brammers brud med partiet er længere tids rødglødende konflikter med flertallet i den lokale bestyrelse i Århus.

Han indfriede ifølge avisens kilder aldrig baglandets ønske om hyppige brandtaler mod indvandrere og især Islam. Uenigheden brød ud i lus lue i foråret, da Niels Brammer beskyldte lokalbestyrelsen for at tolerere holdninger, der er så rabiate, at de giver associationer til Tyskland i nazitiden fra 1933-1945.
Tjah - jeg har sagt det før, endda på svensk, Tidsskriftet Faklen skrev noget lignende allerede tilbage i 1997-98, og nu siger de det altså selv: Dansk Folkeparti er hjemsted for en farlig retorik med uhyggelige paralleller.

Ikke-rabiate medlemmer som Niels Brammer er der kun begrænset plads til. Og det er måske meget godt - så ved vi ligesom, hvor vi har Dansk Folkeparti: Et yderligtgående parti med klart totalitære træk, hvis politiske indflydelse de senere år er en skændsel - en skændsel for Danmark i almindelighed, og for det borgerlige Danmark i særdeleshed.

Via Ydmyghed.

Kommentarer: