– fordi tiden kræver et MODSPIL

22. Feb 2008

Dansk status - Jorden kalder

 
Allan gør ovre hos Mavepusteren en kort status over det danske samfund, og det gør han så beundringsværdigt kort og koncist, at vi tillader os at stjæle hans status og bringe den her:
1. Danmark er rigere end nogensinde før Som samfund er Danmark rigere end nogensinde før. Vi tjener med andre ord kassen, og hvis folk vil det, så kunne vi få en fremragende ældrepleje - man skal blot stemme på venstrefløjen, frem for VKO. Hvis man stemmer på VKO får man skattelettelser.

2. Danmark er fredeligere end nogensinde før
Jep, det brænder på Nørrebro - men det har det sgu gjort i rigtig mange år. Folk på Nørrebro er simpelthen nogle anarkister og med jævne mellemrumd bliver de provokerede når politiet igen og igen forsøger at tryne dem. Sådan har det været i årtier.

3. Danmarks udlændinge er fredelige og veltilpassede
Udlændingene i Danmark - af alle religioner og afstamning - er fredelige , hårdtarbejdende og dybt demokratiske. De unge der laver ballade for tiden er først og fremmest fremmedgjorte unge, med en hård barndom, og fra fattige familier. De er meget, meget lidt religiøse.
Skattelettelser og stramninger er da en mulig vej at gå, men der har aldrig været så lidt brug for nogen af delene som i dag, hvor danskerne (dvs. alle andre end en ret lille gruppe af fattige, som til gengæld bliver fattigere og piskes hårdere dag for dag) vælter sig i forbrugsgoder, charterrejser og dyr mad, mens samfundet er pænt, fredeligt og velordnet i en grad, som man kun kunne drømme om i 60erne og 70erne - nogen ville vel om noget sige, at det er ved at blive for pænt, fredeligt og velordnet. Undtagelsen er nogle få, marginaliserede områder, som man helt bevidst har forsømt i mange år - typisk der, hvor de tidligere omtalte fattige bor.

Derudover er det, som Allan siger: Danmark har aldrig været så rigt eller så fredeligt før, og aldrig har der været så lidt brug for Dansk Folkeparti og alt, hvad det repræsenterer, som netop nu.

Kommentarer: