– fordi tiden kræver et MODSPIL

07. Jun 2006

Den store canadiske terrorsag - en blid vind i en kop mælk?

 
Vel, det er endnu for tidligt at sige med sikkerhed - men hos DR Online mere end antydes det, at canadisk politi måske har (ehem!) overdrevet truslen lidt:
Ifølge - blandt andre - Canadas største dagblad, har myndighederne i årevis overvåget og nu arresteret en flok amatører, der måske nok havde onde hensigter, men som slet ikke var i stand til at føre dem ud i livet.

Hvad myndighederne kalder gruppens træningslejre, var ifølge Toronto Star et krat, hvor de skød med lovlige våben og paintball-våben. Deres aktiviteter var så støjende og iøjnefaldende, at de lokale beboere meldte det til politiet.

Gruppen blev overvåget af myndighederne, og det var stort set alle andre end gruppen selv vidende om, skriver Toronto Star.
(...)
Gruppen har i det hele taget optrådt usædvanlig naivt, både i sin brug af internettet, og i sit "køb" af kunstgødning, der kunne anvendes til fremstilling af sprængstof. Toronto Star antyder direkte, at et medlem af gruppen er blevet inspireret til at afgive ordren på kunstgødningen af en agent for efterretningstjenesten.
Vel, som denne korte analyse synes at vise, er det alt andet end klart, at fangsten virkelig er så stor, som nogle gerne så den blæst op til.

"Nogle"? Tjah - den samlede danske skrigosfære er naturligvis plumpet i med begge ben, med Hysselina (eller var det Skrigolina, som Raapil siger) i spidsen.

Vel, de har nu altid været nogle godtroende fjolser, derude på yderfløjen - alt for lette at lokke til at tro på hvad som helst, der bekræfter deres lumpne små fordomme.

Hvis det nu viser sig, at denne terrorsags omfang trods de hidtidige meldinger ender med at være blæst ud af proportioner af medierne - hvor mange dementier mon vi så skal regne med at se?

Vel, ingen er nok det rigtige svar - for en historie om, at der alligevel ikke var noget, hidser jo ikke til had mod muslimer - og så har de små prangere på yderfløjen jo nok lidt svært ved at bruge det til noget, eller hvad?

Kommentarer: