– fordi tiden kræver et MODSPIL

15. Apr 2006

En folkesag ... sådan da

 
Som tidligere omtalt har den nye "feministiske" fupbevægelse (i virkeligheden en dækorganisation for den yderste højrefløj) Furier for Fred lanceret en større kampagne mod en dansk studieværts valg af påklædning.

I den forbindelse har foreningen indsamlet underskrifter på deres hjemmeside, og forleden kunne de så aflevere resultatet af deres anstrengelser - i løbet af en uge havde de indsamlet det svimlende antal af 500 underskrifter .

Det vil sige, efter flere ugers massiv mediedækning, hvor såvel organisationens forkvinde Vibeke Manniche som dens anden talsmand Jette Plessner Dali gang på gang har fået overladt mikrofonen, kunne kun 500 danskere finde det i sig at klikke sig ind på foreningens hjemmeside og lægge en underskrift.

Sammenligningen med forsoningssiden Another Denmark, der indsamlede 10.000 underskrifter uden nogen form for mediedækning overhovedet - ligeledes på en uges tid.

Vover man at sige ordet, tænke tanken: Fiasko?

Og vover man at tænke, at der formentlig ville kunne samle flere end 500 underskrifter ind til støtte for Asmaa Abdul-Hamids valg af påklædning - på kortere tid?

Aner man, at Kvinder mod Islams "folkesag" er løgnagtig og betændt, og at der efterhånden er mange, der har gennemskuet det?

Rune Engelbreth Larsen udtrykte det forøvrigt således i et læserbrev i Ekstra Bladet i går:
SØLLE TILSLUTNING

Foreningen Kvinder for Frihed, hvis forkvinde Vibeke Manniche finder muslimske kvinders hovedtørklæde 'uhygiejnisk', har samlet underskrifter imod DR's ansættelse af Asmaa Abdol-Hamid som tv-vært på programmet 'Adam og Asmaa'. Det er blevet til knap 500 underskrifter. Til trods for at doktor Manniche og hendes fanatiske islamofober er blevet eksponeret ud over alle grænser i de danske medier, møder de frem med en samling underskrifter, som udgør mindre end 0,01 procent af den danske befolkning. Imponerende. Måske medierne skulle afveje eksponeringsgraden med den mikroskopiske opbakning, næste gang doktor Manniche & co. iscenesætter et grundløst ramaskrig.
Ja - det er, med Runes ord: Sølle. Og heldigvis for det.

Kommentarer: