– fordi tiden kræver et MODSPIL

11. Oct 2005

Er dette virkeligt? DF og fremmedhadet

 
Frisk pust over landet + Hitler Jugend
Da jeg her til aften kom hjem efter en lang dag på arbejde, ventede der mig et brev fra en venlig herre, der kunne betro mig, at jeg forleden har haft et læserbrev i Ekstra Bladet.

Jeg har kun skrevet ét læserbrev til Ekstra Bladet på de sidste, så det kan kun være dette her:
Det er åbenbart gangbart i Dansk Folkeparti at sprede had til muslimer - som Camre gør det med sine vanvittige ideer om, at det er muslimernes skyld, at danskerne får færre børn - når blot man er højt nok på strå. Freverts fejl var nok i virkeligheden blot, at hun sagde det højt, som Pia også mener.

I håb om Dansk Folkepartis snarlige opløsning!
Vel, den venlige herre er måske i virkeligheden knap så venlig, for han betror mig, at han er både "opstiller af DF, og medlem af DF i Horsens". Til gengæld mener han ikke, at postyret omkring Frevert har gjort partiet skade - for, som han skriver:
Alt dette skriveri og hetz har medført en bølge af nye medlemmer. Nu går vi ikke ud og praler med noget sådant. Som visse andre partier har gjort.
Vel, så ved man dét. Freverts holdninger kan i alle tilfælde ikke afskrække - de vil tværtimod indbringe en jordskredssejr ved næste valg:
Folk har indset, at vi er de eneste, som vil stoppe Islam. Og dennes udbredelse i Danmark. Ellers vil tusindvis af idioter hoppe over til den syge religion. Og ligge på knæ og bræge som får.
Dette scenario løses dog nemt og enkelt af Dansk Folkepartis patentløsning på alle problemer: De vil "starte kursus i at pakke en enkelt kuffert".

Ja, hvis det er Dansk Folkepartis vælgergrundlag, forstår jeg godt, de ikke har travlt med at smide Frevert ud. Måske de snart skulle rulle den røde løber ud og invitere Glistrup ind i stedet?

Til gengæld tror jeg efterhånden ikke længere, der er så mange af dem, som de selv tror.

Kommentarer: