– fordi tiden kræver et MODSPIL

12. May 2011

Etnisk udrensning og regnestykker

 


Læserbrev i Jyllands-Posten, 16.4.2011:


DF: ETNISK UDRENSNING

Familier, hvor et eller flere medlemmer ikke er danske statsborgere, og som af den ene eller den anden grund f. eks. ikke har kunnet finde arbejde eller har haft problemer med helbredet, skal fremover fratages deres kontanthjælp og "motiveres" til at forlade landet, læser vi i JP 14/ 4.

Dansk Folkeparti, der står bag forslaget, siger ikke, at det vil have flere mennesker i arbejde eller væk fra kontanthjælp. Det siger, at det vil have flere mennesker ud.

Familier, hvis medlemmer er udenlandske statsborgere - amerikanere, australiere, japanere, iranere, indere, hvad det nu kan være - skal altså, hvis de er så uheldige at være nødt til at søge kontanthjælp, fremover indkaldes til en ubehagelig samtale på kommunen, hvor de skal presses til at forlade landet.

Kommuner, der ikke vil deltage i Dansk Folkepartis udpresning, skal presses økonomisk.

Det værste ved dette forslag er næsten, at regeringen ved beskæftigelsesminister Inger Støjberg praktisk talt allerede støtter det og kalder forslaget "relevant".

Hvis Dansk Folkeparti får sin vilje, vil etnisk udrensning af fattige udlændinge snart blive praktiseret i din kommune.
Læserbrev i Politiken, 6.5.2011:
REGNESTYKKER

Den danske regering har bedt fem ministerier opgøre, hvad indvandringen ' koster' det danske samfund, og embedsmændene parerer ordrer og fabrikerer straks nogle tal, der viser, at især de mørklødede indvandrere koster os en kvart bondegård. Regeringen proklamerer derefter, at det til fulde bekræfter den stramme udlændingepolitik.

Det mest underlige ved den historie er, at der er nogen, der tror på det. Da Cepos kom ud med tilsvarende tal, blev det påpeget, at de fleste med ' indvandrerbaggrund' er under 15, hvilket ikke er den aldersgruppe, der bidrager mest til skattehusholdningen.

Om tyve år, derimod. Men verden vil bedrages.
Billede: OneLiners4DK.

Kommentarer: