– fordi tiden kræver et MODSPIL

08. Nov 2005

Frevert-sagen - nu som bog

 
Louise Frevert - nu som bog
På fredag udkommer en bog om Louise Frevert-sagen, skrevet af min gode ven og partifælle Rune Engelbreth Larsen, der sammen med Minoritetspartiets byrådskandidat i København Mona Andersen fik gravet frem, hvad det egentlig er, Louise Frevert og dermed Dansk Folkeparti stod og formentlig stadig står for.

Rune skriver selv om sin nye bog:
36 stærkt indvandrerfjendske artikler og en bog med yderligtgående konspirationsteorier om indvandrere i almindelighed og muslimer i særdeleshed kom i offentlighedens fokus i slutningen af september og begyndelsen af oktober 2005, da pressen afdækkede det opsigtsvækkende indhold på Louise Freverts hjemmeside.

Louise Frevert, der er folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, blev her lanceret som partiets kandidat til overborgmesterposten i København med nogle tilsyneladende chokerende forslag, bl.a. at sælge småkriminelle muslimer til fængsler i Rusland, hvorfra der skulle foreligge et »tilbud« om en billig internering for 25 kr. om dagen. Et tilbud, der blev omtalt som en oplagt mulighed, al den stund at man – som det tilføjes med beklagelse – jo ikke kan »dræbe« dem »officielt«.

Konfronteret med artiklerne forsvarede hun i begyndelsen indholdet uden tøven – men siden beklagede hun det, og til sidst nægtede Dansk Folkeparti kategorisk, at hun havde skrevet artiklerne eller overhovedet haft kendskab til dem.

I bogen LOUISE FREVERT-SAGEN fremstiller Rune Engelbreth Larsen sagsforløbet med kritiske øjne og dokumenterer både Dansk Folkepartis og Louise Freverts usammenhængende og selvmodsigende forklaringer.
Rune har gjort et stort stykke arbejde for at vise Dansk Folkeparti frem for, hvad det er, og i en tid, hvor partiet nærmest kører frihjul på finansloven med bl.a. en 150-millioners "terrorpakke" med overvågning, politistat og overflødige skræmmekampagner, fortjener et sådant projekt al den støtte, det kan få.

Af med fløjlshandskerne!

Kommentarer: