– fordi tiden kræver et MODSPIL

07. Dec 2005

Højrefløjens debatniveau - en lille sang om Dolph og Wulff

 
Dolph
Der findes intelligente, grundige og tænksomme debattører på højrefløjen - Søren Krarup er et godt og stædigt eksempel. At der imidlertid kan være langt imellem dem, vidner dagens indlæg på Minut om:
Aaarrgh! Engelbreth og Enhedslisten er nogle kommunister og vatpikke alle til hobe! Alle er 100% idioter. Dolph smadrer dem, til de ligner noget, der er kommet ud af Saddam Husseins kødhakkemaskine!
Øhhh ... er det ikke lige præcis det, der står, siger du?

Nej, men det er vist det, der er essensen - siger jeg med en vis risiko for at fornærme den i sammenligning ligevægtige og tilregnelige Dolph.

Ja, OK, Minut er godt nok langt ude, men det er ikke symptomatisk for debatniveauet på højrefløjen, hører jeg dig sige.

Beg your pardon? Zap roligt videre til dagens afdrag fra den såkalde ExTrEmE bLoG, hvor vi læser, at FNs højkommisær for menneskerettigheder er en "mær", som byder sig til for "diverse sortklædte ubarberede imamer og mullaher", nærmere bestemt "en flok totalitære sataner", som åbenbart har tisset meget groft på lille Jakobs sukkermad og er ganske blottet for nogen som helst positive eller blot menneskelige egenskaber. Dolph smadrer!

(Undskyld, Wulffmorgenthaler, I er alletiders, og Dolph og Wulff rocks. Den lå bare lige til højrebenet... Overbring Dolph min ydmygste undskyldning).

Kommentarer: