– fordi tiden kræver et MODSPIL

24. Apr 2007

Hvorfor gør SF DF's beskidte arbejde ?

 
Vi har modtaget denne pressemeddelelse fra Socialistisk Ungdomsfront (SUF): HVORFOR GØR SF DANSK FOLKEPARTIS BESKIDTE ARBEJDE?

Dansk Folkepartis projekt har lige siden starten været helt klart: et Danmark for danskerne, og de har hetzet enhver, der ikke passer ind i deres Morten Korch-drømme om et dansk samfund, og hvad en dansker er. Senest er SF også hoppet med på vognen. SF’s top langer nemlig ud efter Enhedslistens mest omtalte folketingskandidat, Asmaa Abdol-Hamid, som beskyldes for at være ”en religiøs fundamentalist”

I SUF mener vi, at religion er et personligt valg, og at ingen mennesker skal dømmes på baggrund af religion eller etnicitet. Men det er SF åbenbart ikke enige i. SF mener at tørklæder udgør en trussel mod det danske demokrati – godt gået, SF, med jeres hjælp skal Pia og svovlpræsterne nok få et godt valg!

”Det er ærgerligt at se hvordan SF med deres angreb på andre menneskers religion giver DF opbakning til at fremme deres paranoide og hadske menneskesyn.” udtaler Stefan Larsen fra SUF’s ledelse og fortsætter: ”Dette kursskifte sætter tydeligvis nyt håb for SF’s regeringsdrømme. Nu kan de melde sig på banen som VKO’s samarbejdspartnere.”

Det er ikke tørklæderne i Danmark der er problemet, ej heller de mennesker der bærer dem. Det er de mennesker, der ser alt andet end dem selv, som en trussel mod danskheden, og er forblændet af nationalismen og fremmedfjendskheden.
Og ja, SFs rolle i denne debat har også undret mig. Men det burde den vel ikke - det er længe siden, SF har været andet end et højresnoet halehæng til Socialdemokraterne.

Kommentarer: