– fordi tiden kræver et MODSPIL

10. Mar 2006

Muhammed til revyen

 
Jyllands-Posten glæder sig til sommerens revyer, og håbede forleden på lederplads på, at tekstforfatterne ville tage blæsten om avisens Muhammed-tegninger behørigt op.

En tekstforfatter ved navn Morten Holm-Nielsen har i den anledning skrevet et læserbrev, hvor han kommer med et par forslag:
Et sikkert hit i revyland vil være en monolog med den evigt uheldige Jens Rohde, der hele tiden glemmer, at der er borgfred, som forsøger at spille politisk verdensmand, men taler som en brovtende værtshusidiot, og som kommer til at forvandle seks 11-årige skolepiger til tolv langskæggede muselmænd. Pia Kjærsgaard er altid sjov, så hun skal være vært i en hylende skæg quiz, der hedder "Vind eller Forsvind", hvor landsforræderne Auken, Ellemann, Nyrup og Helveg vinder enkeltbilletter til Mellemøsten med alt betalt af Dansk Folkeparti-ferie.

Præstefætrene Langballe og Krarup synger om deres finurlige form for kristendom i showstopperen "Næstenkærlighed".

Den eftertænksomme vise synges af JP's redaktører og handler om, at man sagtens kan blæse til ilden og have selvmedlidenhed i munden.

Endelig skal den store finalesang selvfølgelig foregå på Christiansborg, hvor statsministeren på en falsk melodi synger "Der er ikke noget at komme efter", mens beviserne på det modsatte vælter ud af skabene.
Ja, der er mere end nok at tage fat på. Tak for tippet, Morten!

Kommentarer: