– fordi tiden kræver et MODSPIL

08. May 2007

Ny samling på blogbot.dk: Skrigosfæren

 
Jeg har oprettet en ny blogsamling på blogbot.dk, som jeg kalder Skrigosfæren - en samling af de mest aktive og indædte højreorienterede, politiske blogs - hvad vi i andre sammenhænge plejer at kalde "the usual suspects".

Fra samlingens kolofon:
En samling af de mest højreorienterede blogs i det, jeg tidligere selv har kaldt skrigosfæren - kendetegnet ved en højspændt, ha-stemt retorik og en nærmest antisemitisk modvilje mod muslimer og islam.

Et godt sted at holde fingeren på en ikke altid lige appetitlig puls.
Listen er pt. ikke fuldstændig, idet den kun indeholder blogs, der er blevet opdateret de sidste par dage - flere vil blive tilføjet mere eller mindre løbende.

Som eksempel på skrigosfæren som et sted at holde fingeren på den højreorienterede puls kan nævnes udviklingen i går: Umiddelbart efter "bomben" om Ny Alliance og Khaders brud med de radikale, var flokken af højreorienterede blogs fuld af skadefro indlæg om de radikales undergang, samtidig med at man mere eller mindre var parate til at bære Naser Khader i guldstol.

Få timer efter, da Khader og Seeberg på et pressemøde begge havde erklæret, at nydannelsen først og fremmest var vendt mod Dansk Folkeparti, var det pludselig bare en fis i en hornlygte: "personhetzer-parti", "klap hesten", "de vil bare indtage DF's plads" ...

Som sagt, et godt og af og til morsomt sted at holde fingeren på pulsen, men kan ikke anbefales i for store doser.

Link til den nye blogsamling på Blogbot.

Kommentarer: