– fordi tiden kræver et MODSPIL

06. Jan 2006

Polit-blogs - danske politiske weblogs

 
Polit-blogs
Hvis man ønsker at følge med i diskussionerne på Danmarks politiske weblogs, har højrebloggeren Kim Poulsen oprettet den nye hjemmeside Polit-blogs.

Siden fungerer som en slags alternativ til Blogbot, men kun for politiske blogs.

Projektet er uden politisk slagside - alle politiske weblogs vil blive tilmeldt, blot man retter henvendelse på Polit-blogs' kommentarside.

Rent teknisk kræver det et RSS 2.0 eller Atom-feed at få en side tilmeldt - RSS 1.0 eller 0.91 understøttes ikke; blogs, der ikke har et sådant feed, bliver optaget på en liste af ikke tilmeldte politiske blogs.

Men en ros herfra til Kim Poulsen - han har sørget for en nem måde at få overblik over debatten på Danmarks politiske weblogs, som i parantes bemærket vil få større og større indflydelse på den almindelige offentlige debat i de kommende år, om udviklingen i USA kan tages som rettesnor.

Hvis det somme tider virker som om, debatten er ved at drukne i højreekstremistisk præk, er der kun en vej frem: Se at få lavet din egen blog (du kan gå ind på Smartlog eller Blogger og lave en ganske gratis på fem minutter) og få skrevet nogle kvalificerede indlæg, så de kan få lidt modspil!

Kommentarer: